Activiteiten in Los Angeles

Universal Studios

“Maak je klaar voor een immersieve duik in de legendes en spektakels van Hollywoodfilms, van tovenaars tot stripfiguren, en van intergalactische oorlogen tot huiveringwekkende horrorfilms.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

In Universal Studios beleef je een magische rit door de filmgeschiedenis en de unieke verhalen van Hollywood. Bezoek de Simpsons in Springfield, maak een ritje met Gru en zijn minions uit Verschrikkelijke Ikke, en haal je toverstaf tevoorschijn om een duel met Harry Potter uit te vechten in het levensechte Wizarding World. Maak ook zeker een tramritje langs klassieke filmsets, van iconische westernfilms naar het huis op de heuvel waar Norman Bates en zijn moeder woonden, en zelfs een woedende King Kong die New York terroriseert.

TIP: Mis de unieke gastronomie van het park niet, waaronder boterbier van Harry Potter en een gigantische donut in Springfield uit ‘The Simpsons’.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Universal City Plaza 100 | Telefoon: +1-800-864-8377 | Website: http://www.universalstudioshollywood.com/

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”

Grand Central Market

“Wat ooit een centrale markt in het bruisende centrum van Los Angeles was, is nu nieuw leven in geblazen met een grote verscheidenheid aan lokale smaken, en een groter aanbod dan enkel de fruitkraampjes van vroeger. ”

California Science Center

“Wetenschap wordt nooit leuker of vermakelijker dan in het California Science Center. ”