Activiteiten in Los Angeles

Autry Museum of the American West

“Het Westen is meer dan alleen cowboys en Indianen, en Californië is meer dan alleen vistaco’s en gouden stranden. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het cultureel erfgoedcentrum, dat bekend staat als het Autry Museum of the American West, brengt het verleden tot leven en de hedendaagse cultuur van het zuidwesten aan het licht door middel van interactieve ervaringen en eclectische galeries. De spannende verhalen over “Cowboys en Indianen” krijgen een achtergrond, en in het museum leer je meer over hoe het leven voor de inheemse bevolking echt was en is. De fantastische tentoonstellingen met inheemse planten en dieren, en prachtige voorwerpen waaronder kleding, kookgerei en opmerkelijke kunst, geven je een beeld van de geschiedenis die zelfs veel Angelino’s niet kennen.

TIP: Op elke tweede dinsdag van de maand krijg je gratis toegang tot het museum. Het Autry ligt overigens aan de overkant van de LA Zoo.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Western Heritage Way 4700 | Telefoon: +1-323-667-2000 | Website: https://theautry.org/

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Aquarium of the Pacific

“De beste manier om het zeeleven rondom Los Angeles zelf te zien is niet per se in het water zelf, maar in het aquarium, waar de hele familie goed zicht heeft op de dieren.”

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”

Los Angeles County Museum of Art

“Hoewel men zegt dat Los Angeles “geen cultuur heeft”, vertelt het LACMA (Los Angeles County Museum of Art) het ware verhaal van Los Angeles. Dit is een uitstekende plek om een warme of regenachtige dag door te brengen. ”