Activiteiten in Los Angeles

California Science Center

“Wetenschap wordt nooit leuker of vermakelijker dan in het California Science Center. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Je hoeft wetenschap niet leuk te vinden om toch leuke tijd te beleven in het California Science Center in Exposition Park. De Ontdekkingsruimtes zijn de perfecte speelplek voor kinderen, met praktische experimenten zoals bouwzones, plekken om te tuinieren en immersieve ecosystemen. Jongvolwassenen en tieners raken gefascineerd door de geluiden en kleuren van een van de eerste IMAX-theaters. De absolute kers op de taart is de Space Shuttle Endeavor die boven de grond zweeft in een gigantische vliegtuighangar, waardoor je een ongeëvenaarde kijkervaring beleeft die de wetenschapper in ieder persoon zal doen ontwaken.

TIP: Als je liever geen een fastfoodmaaltijd eet in het Science Center, dan staan er vaak een aantal foodtrucks rondom het Exposition Park geparkeerd met een grote variatie aan eten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Exposition Park Dr 700 | Telefoon: +1-323-724-3623 | Website: https://californiasciencecenter.org

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”

Grand Central Market

“Wat ooit een centrale markt in het bruisende centrum van Los Angeles was, is nu nieuw leven in geblazen met een grote verscheidenheid aan lokale smaken, en een groter aanbod dan enkel de fruitkraampjes van vroeger. ”

Aquarium of the Pacific

“De beste manier om het zeeleven rondom Los Angeles zelf te zien is niet per se in het water zelf, maar in het aquarium, waar de hele familie goed zicht heeft op de dieren.”