Activiteiten in Los Angeles

Grand Central Market

“Wat ooit een centrale markt in het bruisende centrum van Los Angeles was, is nu nieuw leven in geblazen met een grote verscheidenheid aan lokale smaken, en een groter aanbod dan enkel de fruitkraampjes van vroeger. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Grand Central Market opende voor het eerst in 1917, maar de markt draagt nu de kenmerkende tekens van het renovatieproject van Downtown Los Angeles. De geur van ethnische keukens, van Thais en Japans tot Mexicaans en populaire brunches, smelten samen onder het hoge industriële plafond. De gangpaden vormen een labyrint, en leiden je naar uitzichten op de Angel’s Flight op Hill Street of het Bradbury Building op Broadway. In het weekend komen Angelino’s uit elk deel van de stad naar deze markt om te genieten van het uitgebreide aanbod aan eten, en een licht alcoholische brunch.

TIP: Hoewel de hele markt open is tot 22.00u, hebben de verschillende eetgelegenheden afwijkende openings- en sluitingstijden. Zorg ervoor dat je, voordat je komt, weet hoe laat de plek met jouw voorkeur precies sluit.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S Broadway 317 | Telefoon: +1-213-624-2378 | Website: http://www.grandcentralmarket.com

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”

Aquarium of the Pacific

“De beste manier om het zeeleven rondom Los Angeles zelf te zien is niet per se in het water zelf, maar in het aquarium, waar de hele familie goed zicht heeft op de dieren.”

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”