Activiteiten in Los Angeles

Los Liones Trail in het Topanga State Park

“Welkom in de wildernis met een uitzicht!”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Los Liones Trail slingert tussen de weelderige begroeiing en glooiende bergkammen van het Topanga State Park, op minder dan twee kilometer landinwaarts van de Stille Oceaan. Klimop en chaparral omlijsten de wandelpaden die oplopen naar een hoogte van 170 meter boven zeeniveau. Parker Mesa Overlook bekroont het einde van het pad, na een makkelijk tot gemiddeld intensieve wandeling, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt over de kust van Los Angeles; ten zuiden tot aan Santa Monica en de iconische pier, en ten noorden tot aan de grens met Venture County.

TIP: Denk eraan dat je, zelfs voor de kortste hikes in Los Angeles, zonnebrand en water meeneemt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Entrada Rd 20828 | Telefoon: +1-310-574-2488 | Website: http://www.parks.ca.gov/

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”