Activiteiten in Los Angeles

Warner Brothers Studio Tour

“Beleef een mix van spanning, avontuur, drama en hartstocht met een komische gids die je de magie toont van het film- en televisiemaken.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Los Angeles staat bekend om zijn filmindustrie vol pracht en praal en spannende actieavonturen. Het hart van iedere film is wel de opnamestudio’s en grote filmsets waar acteurs superhelden worden en spectaculaire vriendschappen ontstaan. Leer meer over de filmkunst, in combinatie met de glitter, glamour en hartstochten waar Hollywood zo bekend om staat, terwijl je door de Warner Brothers Studios tourt, en laat de rekwisieten, kostuums en het decor je meenemen naar Zweinstein en Gotham City. Je wordt volledig ondergedompeld in de magie van het filmmaken, en onderwijl leer je meer over de geschiedenis en de opkomst van de filmindustrie in Los Angeles.

TIP: Op het terrein zie je verschillende bekende filmsets, de meest recente is de koffieshop die gebruikt werd in ‘La La Land’ met Emma Stone en Ryan Gosling.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W Riverside Dr 3400 | Telefoon: +1-877-492-8687 | Website: https://www.wbstudiotour.com

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”

Grand Central Market

“Wat ooit een centrale markt in het bruisende centrum van Los Angeles was, is nu nieuw leven in geblazen met een grote verscheidenheid aan lokale smaken, en een groter aanbod dan enkel de fruitkraampjes van vroeger. ”

California Science Center

“Wetenschap wordt nooit leuker of vermakelijker dan in het California Science Center. ”