Wijken in Los Angeles

Larchmont Village

“Voor locals voelt Larchmont als een echt stadje in het hart van Los Angeles. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

In Larchmont Village wandel je in de schaduwen van de bomen, langs boetiekjes met prachtig ingerichte etalages. Vanuit de cafés drijft een verrukkelijk aroma van kaneel, koffie en versgebakken gebakjes de stoep op. Cafe Gratitude, een populair vegan-restaurant, geeft al haar menu-items unieke namen zoals Dynamic Samosa Chaat, Pure Asian Kale en Wakame Salad. Salt and Straw bereidt haar populaire en aparte ijs-smaken met alleen natuurlijke ingrediënten. Locals gaan naar het Larchmont Village Wine, Spirits and Cheese shop om de nieuwe producten te proeven, of om de middag door te brengen aan een tafeltje met een glas wijn en wat hapjes. Op zondag verleidt de Farmer’s Market haar bezoekers met de geur van vers gebrouwen koffie, verse snijbloemen, en overheerlijke producten die rechtstreeks van de boerderijen in Zuid-Californië komen. De wijk, tussen Melrose Avenue en Beverly Boulevard, is in de vroege jaren ’20 gesticht en heeft haar vintage charme behouden.

Do's in Larchmont Village:

  • Eet een hapje in Cafe Gratitude, al was het alleen maar om de menu-items uit te spreken. De namen zijn specifiek gegeven om je zelfbewustzijn te vergroten.
  • Doe als een local en schrijf je in voor een Flywheel class, een populaire spinningles onder begeleiding van instructeurs die je aanmoedigen en je grenzen helpen verleggen. De les vindt plaats in een schaars verlichte ruimte, zodat niemand zich onzeker hoeft te voelen.
  • Ga heerlijk ontspannen in het Larchmont Sanctuary Spa, een oase waar je heerlijke massages en behandelingen kunt boeken, en lekker kunt relaxen in cabanas.
  • Proef de klassieke en originele smaken van het huisgemaakte, biologische schepijs van Salt and Straw, waaronder Tomato Water en Ojai Olive Oil Sherbert, Santa Ynez Valley Walnut Oil en een selectie seizoenssmaken voor de echte zoetekauw.
  • Laat je inspiratie de vrije loop bij Art Works Studio and Classroom, waar jong en oud verschillende lessen kunnen volgen met een focus op beeldhouwen, tekenen, naaien en schilderen.

TIP: Kijk eens rond in Landis Gifts and Stationary. De charmante details van deze winkel, en het uitgebreide aanbod schrijfwaren, maken dit de perfecte plek om souvenirs te kopen voor je geliefden die thuis zijn gebleven.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer wijken in Los Angeles

Bekijk alle wijken

Venice Beach

“Maak je klaar voor een dagje mensen kijken. Van Muscle Beach tot performance art, en surfers tot skateboarders, op Venice Beach vind je een mix van een gezellige strandsfeer, een bohemiancultuur en geschiedenis.”

Downtown

“Dit is een van de oudste delen van Los Angeles dat nieuw leven in is geblazen met een jeugdige en lekkere sfeer. ”

Silver Lake

“Levendig, divers, trendy en vintage in één. ”