Activiteiten in Istanbul

Ontdek de hoogtepunten van Istanbul op de fiets

“De attractie en de highlights fietstour. Ondanks dat de stad niet gewend is aan fietsers, is het hartstikke veilig en leuk met een ervaren gids. ”

- TIX Team

Verken deze magische stad op een ontspannen tempo met een meertalige gids. Als je de belangrijke bezienswaardigheden van de stad in slechts 4 uur wilt zien, moet je de Istanbul highlights fietstour doen. Bewonder het Topkapi Paleis, de Hippodroom, de Hagia Sophia en de Blauwe Moskee terwijl je door het Gülhane Park fietst. Ik durf te wedden dat ze allemaal op jouw must-see lijst staan! Maar dit is niet alles! Tijdens de rondleiding kun je ook genieten van een mooi uitzicht op de zee en de Aziatische kant van Istanbul. Je fiets door de Romeinse Valens aquaduct en geniet van een traditioneel drankje. Ook wordt je beloond met een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de Süleymaniye Moskee. Deze tour is ideaal voor je eerste dag in de stad, omdat de gids je veel handige tips voor de rest van je verblijf geeft

TIP: Er zijn een paar hellingen tijdens deze tour, maar het is goed te doen. Als het toch te steil wordt, kun je altijd de heuvel op lopen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Gülhane Park

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Proef de lokale yoghurt in Kanlıca

“Proef de beroemde yoghurt van Kanlıca bij de bron en combineer het met een bezoek aan het kleine bos, prachtige villa's aan de kust en fraai uitzicht op de Bosporus.”

Miniatürk

“Je kunt de volledige cultuur en historie van Turkije bestuderen op één locatie!”

Neem een Turks Bad bij Ramada Plaza

“Ramada Plaza is ook een ideale plek om te overnachten: naast de Osmanbey metro uitgang kun je naar Nişantaşı of Taksim lopen.”