Activiteiten in Istanbul

Neem een Turks Bad bij Ramada Plaza

“Ramada Plaza is ook een ideale plek om te overnachten: naast de Osmanbey metro uitgang kun je naar Nişantaşı of Taksim lopen.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Er zijn talloze historische Turkse baden rond Istanbul, maar persoonlijk worden ze meer gewaardeerd voor de verhalen, de architectuur en het fotomoment. Als je zelf een comfortabel Turks bad wilt ervaren, raad ik je aan dat te doen in het comfort van een goed hotel. Het Ramada Plaza Hotel biedt een nette service met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het wellness centrum is geopend van 7.00 tot 22.00 uur inclusief een Turks bad, zwembad, fitness ruimte, stoomcabine, sauna en een vitamine bar. Een uur in het wellness centrum kost tussen 100 - 260TL afhankelijk van het type service (soort massage, gebruik van het zwembad etc.).

TIP: Stuur een e-mail naar het hotel voor de volledige tarievenlijst, Bezoek ook de website voor speciale kortingen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Halaskargazi Caddesi 63 | Website: http://www.ramadaplazaistanbul.com/index.php?id=600000&dil=EN

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Istanbul Toeristenpas

“Bezoek alle belangrijke bezienswaardigheden en krijg toegang tot vele attracties met één handige pas.”

Istanbul Akvaryum

“Istanbul Akvaryum in Florya is één van de meest kindvriendelijke activiteiten waar ouders ook zeker met een goed humeur vandaan zullen komen.”

Rahmi Koç Museum

“Eén van de grootste en belangrijkste musea van Istanbul biedt een leuke en leerzame ervaring voor kinderen en volwassen met een aantal uitgebreide collecties schaalmodellen en speelgoed, luchtvaart, machines, wetenschappelijke apparaten en meer.”