Activiteiten in Istanbul

Istanbul Toeristenpas

“Bezoek alle belangrijke bezienswaardigheden en krijg toegang tot vele attracties met één handige pas.”

- TIX Team

Of je nu voor een dag, weekend of week in Istanbul bent, overweeg om een Istanbul Toeristenpas aan te schaffen. Het maakt niet uit hoeveel dagen de pas geldig is je krijgt altijd toegang tot alle attracties. Sla de wachtrij over bij het Topkapi Paleis en de Hagia Sophia. Bekijk een wervelende derwisjen show, een 800 jaar oude ritueel. Ga op de foto in Ottomaanse stijl. Laat je opsluiten in de eerste escape room van Turkije. Maak een romantische vaart over de Bosporus met een dinner cruise. Bekijk een sensationele film over Turkije in de XD bioscoop. Bezoek het Sea Life Aquarium met één van de grootste tanks in Europa. Neem de hop-on hop-off bus naar alle bezienswaardigheden. Kies een Bosporus en Gouden Hoorn boottocht. Ga een hapje eten in het Hard Rock Café. En mocht je informatie willen over deze en andere attracties dan kun je altijd contact opnemen met je persoonlijke gids via WhatsApp. Geweldig!

TIP: Boek online en je pas wordt bij aankomst afgeleverd bij je hotel.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Istanbul

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Proef het ijs van Ali Usta in Moda

“Eén van de lekkerste lokale ervaringen in Istanbul!”

Proef de lokale yoghurt in Kanlıca

“Proef de beroemde yoghurt van Kanlıca bij de bron en combineer het met een bezoek aan het kleine bos, prachtige villa's aan de kust en fraai uitzicht op de Bosporus.”

Ontdek de hoogtepunten van Istanbul op de fiets

“De attractie en de highlights fietstour. Ondanks dat de stad niet gewend is aan fietsers, is het hartstikke veilig en leuk met een ervaren gids. ”