Activiteiten in Istanbul

Geniet van een huisgemaakte maaltijd

“Een geweldige ervaring met lekker eten en goed gezelschap!”

- TIX Team

Er gaat niets boven een zelfbereide maaltijd thuis! Dus waarom probeer je zo'n heerlijke maaltijd niet als je een bezoek brengt aan Istanbul. Hoe, vraag je? Eenvoudig, gewoon meedoen met deze prachtige tour en geniet van een echte familie maaltijd. Spreek af met een lokale gids en dwaal door de straten van Sultanahmet voordat je op bezoek gaat bij een lokale familie voor een informeel diner. Ervaar een echte zelfbereide maaltijden en praat met de familie; leer van alles over hun leven en cultuur. Je gids zal er zijn om te helpen en te vertalen, want ze spreken slechts een beetje Engels.

Na het eten is het tijd voor een wandeling door de achterafstraatjes van de stad en ga je naar een lokale ontmoetingsplaats voor wat quality time en een vriendelijk spel. Eindig de avond, zoals locals dat zouden doen, met thee en Narglie (waterpijp).

TIP: De kledingstandaard in Turkije is conservatief en ze dragen normaal geen schoenen in huis. Bedek je schouders en knieën om dit te respecteren en trek je schoenen uit als je bij de familie op bezoek gaat.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Divanyolu Caddesi, Sultanahmet 6

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Istanbul Toeristenpas

“Bezoek alle belangrijke bezienswaardigheden en krijg toegang tot vele attracties met één handige pas.”

Paardrijden

“Het ligt op een afstandje van de centrale gebieden, maar alleen de natuur in dit gebied is de reis ernaartoe al waard.”

Neem een Turks Bad bij Ramada Plaza

“Ramada Plaza is ook een ideale plek om te overnachten: naast de Osmanbey metro uitgang kun je naar Nişantaşı of Taksim lopen.”