Activiteiten in Istanbul

Istanbul Akvaryum

“Istanbul Akvaryum in Florya is één van de meest kindvriendelijke activiteiten waar ouders ook zeker met een goed humeur vandaan zullen komen.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

In Istanbul Akvaryum kun je verschillende soorten vissen, zeeschildpadden, alligators, kikkers en nog veel meer waterleven aanschouwen. Naast het bekijken en voeren van de vissen kun je ook naar de 5D bioscoop gaan, verdwalen in het labyrint, duiken met de haaien (als je hiervoor in aanmerking komt) en een virtuele helikopter rondvlucht maken.

Het aquarium is op weekdagen geopend van 10.00 tot 19.00 uur (laatste toegang), en in het weekend van 10.00 tot 20.00 uur (laatste toegang). Er zijn in de zomer gratis shuttles, en het hele jaar door kun je verschillende combinaties nemen van metrobus en minbus, metro en bus, zeebus en bus, etc.

TIP: Je kunt ook een taxi nemen als je dichtbij het vliegveld bent aangezien het op slechts 5 minuten afstand ligt. Maar vanuit elke andere plek zal de rit lang en relatief duur zijn.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Halkali Caddesi 93 | Website: http://www.istanbulakvaryum.com/en

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Neem een Turks Bad bij Ramada Plaza

“Ramada Plaza is ook een ideale plek om te overnachten: naast de Osmanbey metro uitgang kun je naar Nişantaşı of Taksim lopen.”

Rahmi Koç Museum

“Eén van de grootste en belangrijkste musea van Istanbul biedt een leuke en leerzame ervaring voor kinderen en volwassen met een aantal uitgebreide collecties schaalmodellen en speelgoed, luchtvaart, machines, wetenschappelijke apparaten en meer.”

Ontdek de hoogtepunten van Istanbul op de fiets

“De attractie en de highlights fietstour. Ondanks dat de stad niet gewend is aan fietsers, is het hartstikke veilig en leuk met een ervaren gids. ”