Activiteiten in Istanbul

Rahmi Koç Museum

“Eén van de grootste en belangrijkste musea van Istanbul biedt een leuke en leerzame ervaring voor kinderen en volwassen met een aantal uitgebreide collecties schaalmodellen en speelgoed, luchtvaart, machines, wetenschappelijke apparaten en meer.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Rahmi Koç Museum werd geopend in 1994 en heeft een gigantische oppervlakte van 27.000 vierkante meter aan de noordkust van de Gouden Hoorn. Het bestaat uit een aantal historische gebouwen en een groot buitengebied om de grote en duurzame stukken zoals vliegtuigen, scheepskranen en een veerboot te vertonen. Om bij het museum te komen, kun je enkele buslijnen nemen en de metrobus welke vermeld staan op de website van het museum. Op zaterdagen worden er speciale workshops georganiseerd voor kinderen.

Houd er rekening mee dat dit museum op maandagen, 31 december en op 1 januari gesloten is, en de dag voorafgaand en op de eerste dag van religieuze feestdagen.

TIP: Vergeet niet in de duikboot te stappen voor de ultieme belevenis.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Haskoy Cad 5 | Website: http://www.rmk-museum.org.tr/en/rmk_history.htm

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Proef het ijs van Ali Usta in Moda

“Eén van de lekkerste lokale ervaringen in Istanbul!”

Proef de lokale yoghurt in Kanlıca

“Proef de beroemde yoghurt van Kanlıca bij de bron en combineer het met een bezoek aan het kleine bos, prachtige villa's aan de kust en fraai uitzicht op de Bosporus.”

Istanbul Akvaryum

“Istanbul Akvaryum in Florya is één van de meest kindvriendelijke activiteiten waar ouders ook zeker met een goed humeur vandaan zullen komen.”