Activiteiten in Istanbul

Paardrijden

“Het ligt op een afstandje van de centrale gebieden, maar alleen de natuur in dit gebied is de reis ernaartoe al waard.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Polonezköy is een klein dorp opgericht door Poolse mensen in de negentiende eeuw en ligt aan de Aziatische zijde van Istanbul. De lokale bevolking van Istanbul gaat vooral naar Polonezköy voor een ontbijt picknick of een dagtrip. Als je bereid bent wat meer uit te geven kun je een hele dag besteden in deze vredige oase, ga paardrijden en geniet daarna van een diner bij één van fantastische restaurants in de buurt.

Een goede plek voor je dagje uit is Dila Country Club in İshaklı Köyü. Hier kun je paardrijlessen volgen voor 90TL en genieten van een goede maaltijd voor een redelijke prijs (ongeveer 30TL per persoon). Ze zijn getraind om les te geven aan zowel volwassenen als kinderen. Er zijn vele andere plekken die gelijksoortige diensten bieden maar Dila heeft een goede reputatie.

TIP: Ben je geen cowboy? Ga dan fietsen op de BMX racebaan!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Fatih Sultan Mehmet Caddesi | Website: http://www.dilaatlisporkulubu.com/default.asp?LanguageID=2

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Istanbul Akvaryum

“Istanbul Akvaryum in Florya is één van de meest kindvriendelijke activiteiten waar ouders ook zeker met een goed humeur vandaan zullen komen.”

Rahmi Koç Museum

“Eén van de grootste en belangrijkste musea van Istanbul biedt een leuke en leerzame ervaring voor kinderen en volwassen met een aantal uitgebreide collecties schaalmodellen en speelgoed, luchtvaart, machines, wetenschappelijke apparaten en meer.”

Proef het ijs van Ali Usta in Moda

“Eén van de lekkerste lokale ervaringen in Istanbul!”