Activiteiten in Istanbul

Proef het ijs van Ali Usta in Moda

“Eén van de lekkerste lokale ervaringen in Istanbul!”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Mensen komen naar Moda om te ontspannen in de vele restaurants en café´s. Ze komen hier vooral voor de goedkope thee, het onovertroffen uitzicht op de Marmara Zee, lekkere wafels en het beroemde ijs van Ali Usta. Je kunt zowel binnen als buiten zitten, maar het is leuker om je toppings op je hoorntje te kiezen en vervolgens langs de kust van Moda te wandelen. Je zult snel ontdekken dat dit één van de lekkerste lokale ervaringen is om te ondergaan!

Als je aankomt in Kadıköy met de gele dolmuşes (lokale bussen) van Bağdat Straat of Taksim, moet je nog een klein stukje verder om bij het kustdistrict Moda te komen.

TIP: Leer enkele woordjes om -letterlijk- het ijs te breken! Wist je dat Moda het Turkse woord is voor mode?

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Moda Caddesi 176

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Paardrijden

“Het ligt op een afstandje van de centrale gebieden, maar alleen de natuur in dit gebied is de reis ernaartoe al waard.”

Neem een Turks Bad bij Ramada Plaza

“Ramada Plaza is ook een ideale plek om te overnachten: naast de Osmanbey metro uitgang kun je naar Nişantaşı of Taksim lopen.”

Istanbul Akvaryum

“Istanbul Akvaryum in Florya is één van de meest kindvriendelijke activiteiten waar ouders ook zeker met een goed humeur vandaan zullen komen.”