Activiteiten in Istanbul

Ontdek gemakkelijk alle highlights

“Geweldige tour om alle belangrijke hoogtepunten te zien en het personeel is zeer behulpzaam.”

- TIX Team

Istanbul is een grote stad en het is bijna onmogelijk om alles te zien. De beste manier om alle belangrijke hoogtepunten te zien, is een hop-on hop-off bus tour. Reis in een comfortabele dubbeldekker door de stad en luister naar de audiogids voor interessante feiten over de stad en alle bezienswaardigheden. Er zijn twee handige routes die alle belangrijke hoogtepunten bevatten, zoals de Bosporus-brug, Blauwe Moskee, het Taksimplein, Dolmabahce Paleis en nog veel meer. Je kunt in de bus blijven of naar wens in en uitstappen. Je kunt zolang als je wilt op de verschillende locaties blijven. Spring gewoon op de volgende bus als je klaar bent. 

TIP: Koop de 48-uur pas als je beide routes wilt doen en de tijd wilt nemen bij de verschillende bezienswaardigheden. Je kunt het online boeken!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Istanbul

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Rahmi Koç Museum

“Eén van de grootste en belangrijkste musea van Istanbul biedt een leuke en leerzame ervaring voor kinderen en volwassen met een aantal uitgebreide collecties schaalmodellen en speelgoed, luchtvaart, machines, wetenschappelijke apparaten en meer.”

Proef het ijs van Ali Usta in Moda

“Eén van de lekkerste lokale ervaringen in Istanbul!”

Miniatürk

“Je kunt de volledige cultuur en historie van Turkije bestuderen op één locatie!”