Winkelen in Istanbul

Mahmutpaşa

“De wijk Mahmutpaşa is de "verborgen" parel tussen de Kruiden Bazaar en Grand Bazaar.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

De wijk Mahmutpaşa is het "verborgen" juweel tussen de Kruiden Bazaar en Grand Bazaar. Hoewel het niet echt verborgen ligt, zijn bezoekers niet zo bekend met als andere, overdekte bazaars. Je kunt hier een uiteenlopend assortiment aan producten kopen, van sieraden tot lakens, en van snoep voor bruiloften tot kruiden. Uiteraard zijn er volop wisselkantoren, kledingwinkels en winkels met accessoires.

Als je de Kruiden Bazaar verlaat moet je ongeveer 5-10 minuten lopen (afhankelijk van het wandelverkeer: het is vaak druk!) om bij de ingang van de Grand Bazaar te komen. De straten die je op die weg kruist heten de Mahmutpaşa straten en hebben nog meer winkels!

TIP: Sommige winkelfanaten kopen hier eerst reiskoffers om alles mee te kunnen nemen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Mahmutpasa

Meer winkels in Istanbul

Bekijk alle winkels

Kanyon

“Ik houd van Kanyon omdat je hier nooit dat benauwde gevoel hebt wat je vaak ziet bij overdekte winkelcentra! En hoeveel hybride winkelgebieden ken jij die de vorm van een diepe kloof hebben?”

Bagdat Caddesi

“Bagdat Straat is net als een combinatie van Oxford Street in Londen en de Champs-Élysées in Parijs.”

Sultanahmet

“Ontdek de winkels op het Sultanahmet Plein voor de beste variatie (en prijzen) wat betreft souvenirs. Van miniaturen in de stijl van het Ottomaanse Rijk tot kleding, van ornamenten tot tassen, dit is een ware winkelervaring!”