Winkelen in Istanbul

Sultanahmet

“Ontdek de winkels op het Sultanahmet Plein voor de beste variatie (en prijzen) wat betreft souvenirs. Van miniaturen in de stijl van het Ottomaanse Rijk tot kleding, van ornamenten tot tassen, dit is een ware winkelervaring!”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Omdat je in Sultanahmet enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden en musea van Turkije kunt vinden, is het geen verassing dat je hier omringd wordt door een wereld van souvenirwinkels. Hoewel winkels bij musea meestal duur zijn, biedt het Sultanahmet Plein veel winkels naast elkaar, waarmee je memorabilia van Istanbul kunt kopen tegen krankzinnig lage prijzen. Je kunt er al voor 3TL unieke souvenirs vinden.

Er is ook een serie van winkels voor Topkapı Paleis, deze winkels bieden meer variatie maar zijn ook duurder. Vergeet niet het Hippodrome bij het plein te bezoeken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sultanahmet Square

Meer winkels in Istanbul

Bekijk alle winkels

Nisantasi

“Nisantasi is een fantastisch district omdat het zoveel diversiteit biedt. Je kunt hier alles kopen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires ongeacht je budget. De prijzen variëren net zoveel als het aantal winkels hier.”

Mahmutpaşa

“De wijk Mahmutpaşa is de "verborgen" parel tussen de Kruiden Bazaar en Grand Bazaar.”

Kanyon

“Ik houd van Kanyon omdat je hier nooit dat benauwde gevoel hebt wat je vaak ziet bij overdekte winkelcentra! En hoeveel hybride winkelgebieden ken jij die de vorm van een diepe kloof hebben?”