Winkelen in Istanbul

Kanyon

“Ik houd van Kanyon omdat je hier nooit dat benauwde gevoel hebt wat je vaak ziet bij overdekte winkelcentra! En hoeveel hybride winkelgebieden ken jij die de vorm van een diepe kloof hebben?”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Kanyon (Diepe Kloof) werd opgericht in 2006 en heeft de vorm van een diepe kloof en is een halfopen winkelcentrum met meerdere verdiepingen. Het unieke ontwerp werd in 2006 bekroond met de Cityscape Architectural Review Award. Het complex heeft meer dan 150 winkels met een brede variatie aan prijsklassen (je vindt hier bijvoorbeeld een Mango en een Harvey Nichols), en een goede keuze in café's en restaurants. Enkele hoogtepunten:

  • Ben je op zoek naar een leuk cadeautje, ga dan naar Karınca - een aparte winkel die materialen en accessoires verkoopt met unieke ontwerpen;
  • Reis je met kinderen, ga dan naar Fun Gate voor een potje laser tag, computerspellen en meer. Reserveren is wel aan te raden.
  • Vergeet niet de Remzi boekhandel te bezoeken als je graag Engelstalige tijdschriften en boeken koopt; ze hebben een grote collectie;

Er is een directe ingang voor de metro vanaf het Levent station. En het ligt net naast de Starbucks. je zult ook af en toe een live muzikaal optreden kunnen zien voor de winkels.

TIP: Omdat het winkelcentrum half overdekt is, kun je beter een jas meenemen. Het is hier bijna altijd winderig, zelfs in de zomer.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Buyukdere Caddesi | Website: http://www.kanyon.com.tr/en/#!/home

Meer winkels in Istanbul

Bekijk alle winkels

Mahmutpaşa

“De wijk Mahmutpaşa is de "verborgen" parel tussen de Kruiden Bazaar en Grand Bazaar.”

Nisantasi

“Nisantasi is een fantastisch district omdat het zoveel diversiteit biedt. Je kunt hier alles kopen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires ongeacht je budget. De prijzen variëren net zoveel als het aantal winkels hier.”

Bagdat Caddesi

“Bagdat Straat is net als een combinatie van Oxford Street in Londen en de Champs-Élysées in Parijs.”