Activiteiten in Istanbul

Proef de lokale yoghurt in Kanlıca

“Proef de beroemde yoghurt van Kanlıca bij de bron en combineer het met een bezoek aan het kleine bos, prachtige villa's aan de kust en fraai uitzicht op de Bosporus.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Je hebt ongetwijfeld al eens zoete yoghurt geproefd in je leven maar de yoghurt die je met poedersuiker krijgt voorgeschoteld in het Kanlıca district in Turkije behoort tot een aparte klasse. De yoghurt wordt op 100% natuurlijke wijze geproduceerd, heeft een unieke smaak en werd een beroemd merk dat nu overal in Turkije verkrijgbaar is. Waar kun je nu beter van deze gezonde lekkernij genieten dan direct bij de bron.

Kanlıca grenst aan het Beykoz district en staat bekend om het kleine bos Mihrabad, de prachtige villa's aan de kust en het uitzicht over de Bosporus. Eén van de mooiste plekken om van het uitzicht te genieten is het İsmailağa Café. Om hier te komen kun je de veerboot nemen die de Bosporus route Çengelköy en İstinye met elkaar verbindt, en Kanlıca is één van de tussengelegen haltes.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kanlica Mahallesi

Meer activiteiten in Istanbul

Bekijk alle activiteiten

Miniatürk

“Je kunt de volledige cultuur en historie van Turkije bestuderen op één locatie!”

Neem een Turks Bad bij Ramada Plaza

“Ramada Plaza is ook een ideale plek om te overnachten: naast de Osmanbey metro uitgang kun je naar Nişantaşı of Taksim lopen.”

Istanbul Toeristenpas

“Bezoek alle belangrijke bezienswaardigheden en krijg toegang tot vele attracties met één handige pas.”