Activiteiten in Bangkok

Kanchanaburi Trein & Kwai Rondvaart

“Een indrukwekkende en mooie excursie met tragische achtergrond. ”

- TIX Team

Ongeveer 123 km ten westen van Bangkok ligt Kanchanaburi, een populaire bestemming vanwege haar geschiedenis. In 1942 werkten duizenden krijgsgevangenen en Aziatische arbeiders aan de bouw van een 415 km lange spoorlijn tussen Thailand en Birma. De arbeiders werden slecht behandeld en velen kwamen om als gevolg van ziekte of door een ongeluk tijdens het werk. De beruchte Death Railway en de brug over de Rivier Kwai zijn nu populaire attracties.

Vanuit Bangkok kun je een excursie boeken naar de belangrijkste attracties in Kanchanaburi. Je brengt dan een bezoek aan het Thailand-Burma Railway Center Museum en Allied War Cemetery om meer te weten te komen over de tragische geschiedenis. Vervolgens vaar je over de Mae Klong rivier naar de beroemde brug over River Kwai in een long tail boot. Tot slot, ga je met de trein over de beruchte Death Railway.

TIP: Aan de linkerkant van de trein heb je het mooiste uitzicht!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kanchanaburi

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”

Lumpinee Boksstadion

“Voor liefhebbers van sport en in het bijzonder fans van Muay Thai is het bijwonen van een live gevecht een must!”