Activiteiten in Bangkok

Kanchanaburi Trein & Kwai Rondvaart

“Een indrukwekkende en mooie excursie met tragische achtergrond. ”

- TIX Team

Ongeveer 123 km ten westen van Bangkok ligt Kanchanaburi, een populaire bestemming vanwege haar geschiedenis. In 1942 werkten duizenden krijgsgevangenen en Aziatische arbeiders aan de bouw van een 415 km lange spoorlijn tussen Thailand en Birma. De arbeiders werden slecht behandeld en velen kwamen om als gevolg van ziekte of door een ongeluk tijdens het werk. De beruchte Death Railway en de brug over de Rivier Kwai zijn nu populaire attracties.

Vanuit Bangkok kun je een excursie boeken naar de belangrijkste attracties in Kanchanaburi. Je brengt dan een bezoek aan het Thailand-Burma Railway Center Museum en Allied War Cemetery om meer te weten te komen over de tragische geschiedenis. Vervolgens vaar je over de Mae Klong rivier naar de beroemde brug over River Kwai in een long tail boot. Tot slot, ga je met de trein over de beruchte Death Railway.

TIP: Aan de linkerkant van de trein heb je het mooiste uitzicht!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kanchanaburi

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”

Lumpinee Boksstadion

“Voor liefhebbers van sport en in het bijzonder fans van Muay Thai is het bijwonen van een live gevecht een must!”

Traditionele Thaise Massage

“Neem een Thaise massage als je in Bangkok bent, of het nu voor een voetmassage is of een complete traditionele Thaise lichaamsmassage. Je lichaam zal alle voordelen van stretchen, bloedsomloop en vermindering van stress ervaren. Je energie zal stijgen na een Thaise massage!”