Activiteiten in Bangkok

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Suan Pakard Paleis is een koninklijke familiewoning die in 1952 omgebouwd is tot een kleinschalig museum. Het museum bestaat uit groepen van 4 traditionele Thaise huizen die verbonden worden door een overdekte gang. Huizen 5 tot 8 staan aan de westzijde van de locatie.

The Lacquer Pavilion staat in de hoofdtuin aan de zuidkant van het complex. In het paleis vind je het Ban-Chiang Museum met ruim 4000 jaar oud Thais erfgoed en Marsi Gallery met een collectie van oude schilderijen over de Thaise geschiedenis. Beiden bevinden zich in het Chumbhot-Pantip Centre of Arts.

Suan Pakkard ligt op een verborgen locatie in het midden van de stad op Sri Ayutthaya Road, op 4 minuten loopafstand van BTS Phayathai station bij het Victory Monument gebied.

TIP: Neem wat water en snacks mee voor je bezoek en bekijk eenmaal binnen zeker de mooie tuin. De informatieve rondleiding kost THB 100 en duurt ongeveer één uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sri Ayutthaya Road 352-354 | Openbaar vervoer: BTS Phayathai | Telefoon: +66 2246 1775 | Website: http://www.suanpakkad.com/main_eng.php

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Culinaire wandeling door Chinatown

“De "streetfood" cultuur is belangrijk in Bangkok en het verdient zeker een plekje op jouw todo lijst als je hier bent. Locals eten op elk moment van de dag. De eetkraampjes zijn altijd geopend en je zult snel merken dat ze heerlijk eten serveren tegen ongelofelijk lage prijzen!”

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

Lumpinee Boksstadion

“Voor liefhebbers van sport en in het bijzonder fans van Muay Thai is het bijwonen van een live gevecht een must!”