Activiteiten in Bangkok

Rondvaart & Diner met origneel Rijst Schip

“De rivier is s'nachts werkelijk betoverd!”

- TIX Team

De Chao Phraya Rivier is altijd al een waardevolle rivier geweest in Thailand. Eeuwenlang werd het gebruikt voor transport en recreatie. De rivier meandert door Bangkok en passeert enkele belangrijke bezienswaardigheden zoals Wat Pho, Wat Arun (tempel van de dageraad), het Koninklijk Paleis en de Tempel van de smaragden Boeddha. Het is echt een magische ervaring om de bezienswaardigheden s'nachts vanaf het water te zien. 

Maak er een speciale avond van en boek een rondvaart met diner op een originele teakhouten rijst schip. Terwijl je over de Chao Phraya rivier vaart, kun je genieten van een traditionele Thaise diner. Je krijgt een keur aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en ze vragen meestal of je nog meer wilt. Er is ook live muziek en dansvoorstellingen. Geniet van alles wat er gebeurt aan boord, maar vergeet niet om naar de prachtige omgeving buiten te kijken. 

TIP: Probeer een tafel aan de voorzijde te bemachtigen voor het beste uitzicht.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Siphya, 2 Charoen Krung Rd Soi 30 (next to the Royal Orchid Sheraton Hotel)

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

Fietstocht door Bangkok

“Om Bangkok op een andere manier te beleven, pak je een tweewieler en baan je een weg door de verborgen paden van de stad om zo het heerlijkste eten en de verborgen bezienswaardigheden te ontdekken.”

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”