Activiteiten in Bangkok

Rondvaart & Diner met origneel Rijst Schip

“De rivier is s'nachts werkelijk betoverd!”

- TIX Team

De Chao Phraya Rivier is altijd al een waardevolle rivier geweest in Thailand. Eeuwenlang werd het gebruikt voor transport en recreatie. De rivier meandert door Bangkok en passeert enkele belangrijke bezienswaardigheden zoals Wat Pho, Wat Arun (tempel van de dageraad), het Koninklijk Paleis en de Tempel van de smaragden Boeddha. Het is echt een magische ervaring om de bezienswaardigheden s'nachts vanaf het water te zien. 

Maak er een speciale avond van en boek een rondvaart met diner op een originele teakhouten rijst schip. Terwijl je over de Chao Phraya rivier vaart, kun je genieten van een traditionele Thaise diner. Je krijgt een keur aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en ze vragen meestal of je nog meer wilt. Er is ook live muziek en dansvoorstellingen. Geniet van alles wat er gebeurt aan boord, maar vergeet niet om naar de prachtige omgeving buiten te kijken. 

TIP: Probeer een tafel aan de voorzijde te bemachtigen voor het beste uitzicht.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Siphya, 2 Charoen Krung Rd Soi 30 (next to the Royal Orchid Sheraton Hotel)

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”

Lumpinee Boksstadion

“Voor liefhebbers van sport en in het bijzonder fans van Muay Thai is het bijwonen van een live gevecht een must!”

Culinaire wandeling door Chinatown

“De "streetfood" cultuur is belangrijk in Bangkok en het verdient zeker een plekje op jouw todo lijst als je hier bent. Locals eten op elk moment van de dag. De eetkraampjes zijn altijd geopend en je zult snel merken dat ze heerlijk eten serveren tegen ongelofelijk lage prijzen!”