Activiteiten in Bangkok

Culinaire wandeling door Chinatown

“De "streetfood" cultuur is belangrijk in Bangkok en het verdient zeker een plekje op jouw todo lijst als je hier bent. Locals eten op elk moment van de dag. De eetkraampjes zijn altijd geopend en je zult snel merken dat ze heerlijk eten serveren tegen ongelofelijk lage prijzen!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Voor één of twee Euro koop je een bord vol goed en vers bereid eten in Bangkok. Je ziet hier overal eetkraampjes en duwkarretjes in drukke gebieden die heerlijke maaltijden, snacks en desserts verkopen.

Ga naar Chinatown op Yaowarat Road, een toplocatie om te genieten van eten op straat zodra de zon ondergaat (na 18.00 uur). Om de beste eetervaring te beleven, begin je met proeven aan het begin van de straat en werk je naar het einde toe terwijl je geniet van het kleurrijke leven van Chinatown na zonsondergang.

TIP: Als je in Chinatown bent, ga dan op zoek naar eetkraampjes waar veel lokale bewoners eten! Bestel één of twee gerechten om te delen en ga vervolgens naar het volgende kraampje. Probeer het gefrituurde deeg op een stokje met custard saus aan het begin van Yaowarat road vlakbij de 7-11. Bestel rijstnoedel-rolletjes in een heldere soep "Kuay Jap Nam Sai" op de hoek van Yaowarat Soi 9. Blijf aan deze kant van de straat en je vindt alles van vers bereide gerechten tot Chinese desserts.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Yaowarat Road | Openbaar vervoer: MRT Hua Lumphong station

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”