Activiteiten in Bangkok

Traditionele Thaise Massage

“Neem een Thaise massage als je in Bangkok bent, of het nu voor een voetmassage is of een complete traditionele Thaise lichaamsmassage. Je lichaam zal alle voordelen van stretchen, bloedsomloop en vermindering van stress ervaren. Je energie zal stijgen na een Thaise massage!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

De Thaise massage is gebaseerd op de traditionele geneeskunde uit India en werd in de loop der tijd beïnvloed door de traditionele Chinese geneeskunde. Onderdelen van deze behandelingen lijken veel op yoga posities. Er wordt veel geduwd op de spieren met de kracht van de handen, armen en ellebogen van de masseur. De masseur kan helpen met het verminderen van verkrampingen van de spieren en spanning op pezen. Het kan de eerste keer wat pijnlijk aanvoelen, maar na afloop zal je lichaam ontspannen aanvoelen en ben je verlost van gespannen spieren.

In veel gebieden in Bangkok zoals Khaosan RoadSukhumvit Road, en Silom Road heb je een ruime keuze uit massagesalons die een breed scala aan spa massagebehandelingen aanbieden. De prijzen beginnen bij minder dan THB 300 voor een voetmassage van een half uur tot meer dan THB 1000 voor een aroma-massage of andere behandelingen. Naast de diverse hotel spa's en massage locaties leveren veel filialen van Health Land Spa and Massage uitgebreide behandelingen met altijd uitstekende kwaliteit. Een twee uur durende traditionele massage kost THB 500 en je moet van tevoren reserveren als je niet wilt wachten bij aankomst.

TIP: Eet geen zware maaltijd 30 minuten voor en na de massage. Laat je masseur weten als je bepaalde problemen hebt zoals hoofdpijn, schouderpijn of rugpijn zodat ze extra voorzichtig te werk gaan bij het masseren van die gebieden of een speciale behandeling geven om de pijn te verzachten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: South Sathorn Road | Openbaar vervoer: BTS Surasak Station | Website: http://www.healthlandspa.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Fietstocht door Bangkok

“Om Bangkok op een andere manier te beleven, pak je een tweewieler en baan je een weg door de verborgen paden van de stad om zo het heerlijkste eten en de verborgen bezienswaardigheden te ontdekken.”

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”