Activiteiten in Bangkok

Fietstocht met gids

“Ontdek het echt Bangkok, fiets door smalle straatjes en langs verborgen plekken. ”

- TIX Team

Ontdek de zijstraten en verborgen schatten van Bangkok per fiets. Fietsen is een geweldige manier om deze drukke stad te verkennen, want je kunt gemakkelijk het verkeer omzeilen. En hoewel het zeer uitdagend kan zijn om de stad op eigen gelegenheid te verkennen, kun je beter voor een fietstocht met gids gaan als je een onbezorgd en informatief dagje wilt. Met een gids weet je daadwerkelijk waar je naartoe gaat (of althans de gids weet het).

Ga mee met de Culturele Fietstocht om inzicht te krijgen in de rijke cultuur van deze stad. Bezoek de vele gemeenschappen die hier wonen en een aantal bijzondere locaties, die je niet snel zelf zou vinden. 

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

Lumpinee Boksstadion

“Voor liefhebbers van sport en in het bijzonder fans van Muay Thai is het bijwonen van een live gevecht een must!”

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”