Activiteiten in Bangkok

Fietstocht met gids

“Ontdek het echt Bangkok, fiets door smalle straatjes en langs verborgen plekken. ”

- TIX Team

Ontdek de zijstraten en verborgen schatten van Bangkok per fiets. Fietsen is een geweldige manier om deze drukke stad te verkennen, want je kunt gemakkelijk het verkeer omzeilen. En hoewel het zeer uitdagend kan zijn om de stad op eigen gelegenheid te verkennen, kun je beter voor een fietstocht met gids gaan als je een onbezorgd en informatief dagje wilt. Met een gids weet je daadwerkelijk waar je naartoe gaat (of althans de gids weet het).

Ga mee met de Culturele Fietstocht om inzicht te krijgen in de rijke cultuur van deze stad. Bezoek de vele gemeenschappen die hier wonen en een aantal bijzondere locaties, die je niet snel zelf zou vinden. 

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Lumpinee Boksstadion

“Voor liefhebbers van sport en in het bijzonder fans van Muay Thai is het bijwonen van een live gevecht een must!”

Culinaire wandeling door Chinatown

“De "streetfood" cultuur is belangrijk in Bangkok en het verdient zeker een plekje op jouw todo lijst als je hier bent. Locals eten op elk moment van de dag. De eetkraampjes zijn altijd geopend en je zult snel merken dat ze heerlijk eten serveren tegen ongelofelijk lage prijzen!”

Traditionele Thaise Massage

“Neem een Thaise massage als je in Bangkok bent, of het nu voor een voetmassage is of een complete traditionele Thaise lichaamsmassage. Je lichaam zal alle voordelen van stretchen, bloedsomloop en vermindering van stress ervaren. Je energie zal stijgen na een Thaise massage!”