Activiteiten in Bangkok

Fietstocht met gids

“Ontdek het echt Bangkok, fiets door smalle straatjes en langs verborgen plekken. ”

- TIX Team

Ontdek de zijstraten en verborgen schatten van Bangkok per fiets. Fietsen is een geweldige manier om deze drukke stad te verkennen, want je kunt gemakkelijk het verkeer omzeilen. En hoewel het zeer uitdagend kan zijn om de stad op eigen gelegenheid te verkennen, kun je beter voor een fietstocht met gids gaan als je een onbezorgd en informatief dagje wilt. Met een gids weet je daadwerkelijk waar je naartoe gaat (of althans de gids weet het).

Ga mee met de Culturele Fietstocht om inzicht te krijgen in de rijke cultuur van deze stad. Bezoek de vele gemeenschappen die hier wonen en een aantal bijzondere locaties, die je niet snel zelf zou vinden. 

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”