Activiteiten in Bangkok

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Het leren van recepten uit de Thaise keuken is een erg leuke en smakelijke ervaring die je niet mag missen als je in Bangkok bent. Er zijn diverse kookscholen die kookles voor een halve of hele dag aanbieden voor kleine groepen, of als je wilt ook privé. De lessen zijn inclusief het doen van inkopen bij een lokale versmarkt. De instructeurs geven les over smaken, ingrediënten en technieken van de Thaise kookkunst.

Chef Leez Thai Cooking Class is bekroond tot de nummer 1 kookschool in Bangkok en ligt aan Samsen Road, niet ver van het Khaosan gebied. Je moet vooraf reserveren vanwege de populariteit. Een andere uitstekende keuze is Silom Thai Cooking School. Je kunt deze vinden in de binnenstad op Silom road, met diverse menukeuzes voor THB 1000 per les.

TIP: De ingrediënten voor sommige gerechten zijn misschien lastig te vinden als je weer thuis bent, vraag de instructeur of ze alternatieven kunnen geven of dat jouw favoriete groenten in het menu mogelijk zijn, zodat je zelf later ook de perfecte maaltijd kunt bereiden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Samsen Road 35 | Website: http://chefleez.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”