Activiteiten in Bangkok

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Het leren van recepten uit de Thaise keuken is een erg leuke en smakelijke ervaring die je niet mag missen als je in Bangkok bent. Er zijn diverse kookscholen die kookles voor een halve of hele dag aanbieden voor kleine groepen, of als je wilt ook privé. De lessen zijn inclusief het doen van inkopen bij een lokale versmarkt. De instructeurs geven les over smaken, ingrediënten en technieken van de Thaise kookkunst.

Chef Leez Thai Cooking Class is bekroond tot de nummer 1 kookschool in Bangkok en ligt aan Samsen Road, niet ver van het Khaosan gebied. Je moet vooraf reserveren vanwege de populariteit. Een andere uitstekende keuze is Silom Thai Cooking School. Je kunt deze vinden in de binnenstad op Silom road, met diverse menukeuzes voor THB 1000 per les.

TIP: De ingrediënten voor sommige gerechten zijn misschien lastig te vinden als je weer thuis bent, vraag de instructeur of ze alternatieven kunnen geven of dat jouw favoriete groenten in het menu mogelijk zijn, zodat je zelf later ook de perfecte maaltijd kunt bereiden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Samsen Road 35 | Website: http://chefleez.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

Culinaire wandeling door Chinatown

“De "streetfood" cultuur is belangrijk in Bangkok en het verdient zeker een plekje op jouw todo lijst als je hier bent. Locals eten op elk moment van de dag. De eetkraampjes zijn altijd geopend en je zult snel merken dat ze heerlijk eten serveren tegen ongelofelijk lage prijzen!”

Fietstocht door Bangkok

“Om Bangkok op een andere manier te beleven, pak je een tweewieler en baan je een weg door de verborgen paden van de stad om zo het heerlijkste eten en de verborgen bezienswaardigheden te ontdekken.”