Bezienswaardigheden in Bangkok

Suan Rot Fai

“Geniet van de gratis activiteiten in Suan Rot Fai. Geen enkel ander park in Bangkok heeft zoveel te bieden. ”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Suan Rot Fai ofwel Train Park is het grootste park van de drie groengebieden aan de noordelijke zijde van Bangkok. Het grenst aan de noordoostelijke zijde van Chatuchak Park. Suan Rot Fai was ooit een golfbaan voor de State Railway Association, maar is nu een openbaar groenpark.

Je kunt in dit park vele buitenactiviteiten vinden en gratis tijdverdrijf. Veel families komen hier om te picknicken, terwijl sportievelingen over het drie kilometer lange pad dat door het park loopt fietsen. Er is een groot meer in het midden van het park, een tennisbaan en basketbalveld, een speelplaats voor kinderen en de enige vlindertuin en insectarium van Bangkok.

TIP: Bezoek de gratis vlindertuin en insectariums terwijl je door het park fietst. Koop eten bij de omheinde ingang, huur een mat en ga lekker zitten voor picknick. Zo geniet je optimaal van jouw dag in Suan Rot Fai.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kampheng Phet Road 3 | Openbaar vervoer: MRT Phaholyothin Station

Meer bezienswaardigheden in Bangkok

Bekijk alle bezienswaardigheden

Art in Paradise

“Maak foto’s terwijl je zelf onderdeel uitmaakt van de tentoonstelling. Het is een nieuwe en hippe manier om te genieten van museumkunst waarbij het grootste risico is om jezelf te verliezen en urenlang van het aanstekelijke plezier te genieten!”

Or Tor Kor Markt

“Als je denkt dat een versmarkt nat en vies is zal deze markt je van gedachten doen veranderen. Het is meer dan een lokale versmarkt omdat het er erg schoon is en ik kan je verzekeren dat het eten en andere producten van de Or Tor Kor Markt van hoge kwaliteit zijn.”

Wat Saket en de Gouden Heuvel

“Er is een gezegde dat luidt; als je niet voldoende goede daden hebt verricht, zul je nooit de top van de Gouden Heuvel bereiken. Het is een heilige plaats, dicht bij de hemel.”