Bezienswaardigheden in Bangkok

Suan Rot Fai

“Geniet van de gratis activiteiten in Suan Rot Fai. Geen enkel ander park in Bangkok heeft zoveel te bieden. ”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Suan Rot Fai ofwel Train Park is het grootste park van de drie groengebieden aan de noordelijke zijde van Bangkok. Het grenst aan de noordoostelijke zijde van Chatuchak Park. Suan Rot Fai was ooit een golfbaan voor de State Railway Association, maar is nu een openbaar groenpark.

Je kunt in dit park vele buitenactiviteiten vinden en gratis tijdverdrijf. Veel families komen hier om te picknicken, terwijl sportievelingen over het drie kilometer lange pad dat door het park loopt fietsen. Er is een groot meer in het midden van het park, een tennisbaan en basketbalveld, een speelplaats voor kinderen en de enige vlindertuin en insectarium van Bangkok.

TIP: Bezoek de gratis vlindertuin en insectariums terwijl je door het park fietst. Koop eten bij de omheinde ingang, huur een mat en ga lekker zitten voor picknick. Zo geniet je optimaal van jouw dag in Suan Rot Fai.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kampheng Phet Road 3 | Openbaar vervoer: MRT Phaholyothin Station

Meer bezienswaardigheden in Bangkok

Bekijk alle bezienswaardigheden

Lumphini Park

“Bij de lokale bevolking is dit park geliefd om te sporten en te ontspannen. Het contrast van dit groene park met de betonjungle er omheen is opmerkelijk.”

Wat Pho

“Wat Pho heeft meer te bieden dan het opmerkelijk grote beeld van de Liggende Boeddha; de prachtige architectuur met een combinatie van Chinese materialen, de legende van de reuzen van Wat Pho, en de traditioneel Thaise massageschool, om er maar enkele te noemen.”

Vimanmek Mansion

“Bezoek dit enorme koninklijke verblijf en maak deel uit van een stukje historie. De prachtige architectuur en briljante verhalen achter elk meubelstuk, antiek en kunst in dit landhuis maakt een bezoek aan deze bezienswaardigheid een interessant dagje uit. ”