Bezienswaardigheden in Bangkok

Art in Paradise

“Maak foto’s terwijl je zelf onderdeel uitmaakt van de tentoonstelling. Het is een nieuwe en hippe manier om te genieten van museumkunst waarbij het grootste risico is om jezelf te verliezen en urenlang van het aanstekelijke plezier te genieten!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Art in Paradise is het eerste illusie en 3D kunstmuseum in de stad. In de loop van enkele uren (of meer) kun je genieten van 150 interactieve schilderijen in zes verschillende expositieruimtes. Alle tentoongestelde schilderijen zijn met de hand geschilderd vanaf de muur tot over de vloer door professionele artiesten. De unieke 3D schilderijen creëren een nieuwe ervaring waarbij je op een leuke manier onderdeel uitmaakt van de kunstwerken wat afwijkt van de geijkte musea. Art in Paradise kun je op de vierde verdieping van winkelcentrum Esplanade vinden en is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

TIP: Controleer de accu en geheugenkaart van je camera voordat je de deur uit gaat! Bekijk de Art in Paradise website of Facebook pagina voor speciale kortingen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Ratchadapisek Road | Openbaar vervoer: MRT Thailand Cultural Center Station | Website: http://artinparadisebkk.co.th/

Meer bezienswaardigheden in Bangkok

Bekijk alle bezienswaardigheden

Het Grand Palace

“Een monument dat je niet mag missen; het Grand Palace! Het complexe gebouw en de Tempel van de Smaragden Boeddha is de trots van het land. Het is het enige tempelcomplex in het land zonder monnik. Veel lokale boeddhisten komen naar deze tempel om eerbied te tonen aan de Smaragden Boeddha.”

Or Tor Kor Markt

“Als je denkt dat een versmarkt nat en vies is zal deze markt je van gedachten doen veranderen. Het is meer dan een lokale versmarkt omdat het er erg schoon is en ik kan je verzekeren dat het eten en andere producten van de Or Tor Kor Markt van hoge kwaliteit zijn.”

Siam Museum

“Dit is de plek die je niet wilt missen! Siam Museum is een klein museum, maar dit gebouw met drie verdiepingen is zeker een bezoek waard. Het is een leuke ervaring en je kunt op een interactieve wijze leren over de cultuur en historie van Thailand.”