Bezienswaardigheden in Bangkok

Or Tor Kor Markt

“Als je denkt dat een versmarkt nat en vies is zal deze markt je van gedachten doen veranderen. Het is meer dan een lokale versmarkt omdat het er erg schoon is en ik kan je verzekeren dat het eten en andere producten van de Or Tor Kor Markt van hoge kwaliteit zijn.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Breng een bezoek aan de Or Tor Kor Markt, die beschouwd wordt als een van de beste markten ter wereld voor vers bereid eten van hoge kwaliteit. De markt bestaat al meer dan 30 jaar. Het ligt nabij de Chatuchak weekend markt, waardoor je een bezoek aan beide kunt combineren.

De markt is schoon en zeer goed georganiseerd. Je kunt er alles krijgen van groente, fruit en vis tot kant-en-klare gerechten. De selectie aan kwaliteitsproducten komen van lokale boeren en producenten. Eetkraampjes serveren een diversiteit aan heerlijke kant-en-klaar gerechten, snacks en desserts. Sommige kun je alleen op deze markt vinden waarmee het een unieke plek is om nieuwe trends op het gebied van eten te ontdekken.

TIP: Ik raad je aan Thais eten te proberen bij de winkels waar veel lokale bewoners staan te wachten. Mijn persoonlijke favoriet is de MaeMalee Thai food shop met huisgemaakte stijl Thaise gerechten en de gegrilde kip van Sud Jai Kai Yang.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Khamphaeng Phet Road | Openbaar vervoer: MRT Khamphaeng Phet Station

Meer bezienswaardigheden in Bangkok

Bekijk alle bezienswaardigheden

Wat Saket en de Gouden Heuvel

“Er is een gezegde dat luidt; als je niet voldoende goede daden hebt verricht, zul je nooit de top van de Gouden Heuvel bereiken. Het is een heilige plaats, dicht bij de hemel.”

Art in Paradise

“Maak foto’s terwijl je zelf onderdeel uitmaakt van de tentoonstelling. Het is een nieuwe en hippe manier om te genieten van museumkunst waarbij het grootste risico is om jezelf te verliezen en urenlang van het aanstekelijke plezier te genieten!”

Lumphini Park

“Bij de lokale bevolking is dit park geliefd om te sporten en te ontspannen. Het contrast van dit groene park met de betonjungle er omheen is opmerkelijk.”