Bezienswaardigheden in Bangkok

Or Tor Kor Markt

“Als je denkt dat een versmarkt nat en vies is zal deze markt je van gedachten doen veranderen. Het is meer dan een lokale versmarkt omdat het er erg schoon is en ik kan je verzekeren dat het eten en andere producten van de Or Tor Kor Markt van hoge kwaliteit zijn.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Breng een bezoek aan de Or Tor Kor Markt, die beschouwd wordt als een van de beste markten ter wereld voor vers bereid eten van hoge kwaliteit. De markt bestaat al meer dan 30 jaar. Het ligt nabij de Chatuchak weekend markt, waardoor je een bezoek aan beide kunt combineren.

De markt is schoon en zeer goed georganiseerd. Je kunt er alles krijgen van groente, fruit en vis tot kant-en-klare gerechten. De selectie aan kwaliteitsproducten komen van lokale boeren en producenten. Eetkraampjes serveren een diversiteit aan heerlijke kant-en-klaar gerechten, snacks en desserts. Sommige kun je alleen op deze markt vinden waarmee het een unieke plek is om nieuwe trends op het gebied van eten te ontdekken.

TIP: Ik raad je aan Thais eten te proberen bij de winkels waar veel lokale bewoners staan te wachten. Mijn persoonlijke favoriet is de MaeMalee Thai food shop met huisgemaakte stijl Thaise gerechten en de gegrilde kip van Sud Jai Kai Yang.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Khamphaeng Phet Road | Openbaar vervoer: MRT Khamphaeng Phet Station

Meer bezienswaardigheden in Bangkok

Bekijk alle bezienswaardigheden

Vimanmek Mansion

“Bezoek dit enorme koninklijke verblijf en maak deel uit van een stukje historie. De prachtige architectuur en briljante verhalen achter elk meubelstuk, antiek en kunst in dit landhuis maakt een bezoek aan deze bezienswaardigheid een interessant dagje uit. ”

Wat Saket en de Gouden Heuvel

“Er is een gezegde dat luidt; als je niet voldoende goede daden hebt verricht, zul je nooit de top van de Gouden Heuvel bereiken. Het is een heilige plaats, dicht bij de hemel.”

Wat Arun

“Het uitzicht over de rivier vanaf het hoogtepunt van deze iconische toren is adembenemend. Wat Arun heeft een eigen charme waarmee het zich onderscheidt van andere bezienswaardigheden in de stad. Het is echt een fantastische historische plek om te bezoeken.”