Bezienswaardigheden in Bangkok

Skybar bij Lebua State Tower

“Dit dakterras werd wereldberoemd dankzij het fragment uit de film Hangover II, maar het zou eigenlijk beroemd moeten zijn vanwege het adembenemende uitzicht over de horizon van Bangkok en de levendige Chao Praya Rivier.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Het beste uitkijkpunt in Bangkok is de Skybar en het Sirocco restaurant omdat het de enige plek is waar je naar de skyline van Bangkok en de Chao Phraya Rivier kunt kijken op een perfecte fotogenieke plek. Het ligt op de 64ste verdieping van Lebua State Tower Building, waarmee het één van de hoogste dakterrassen in de wereld is.

Je zult niet de enige zijn die het prachtige uitzicht wil vereeuwigen dus je kunt grote menigtes verwachten, zeker rond zonsondergang. Bestel een drankje in de Skybar en loop rond om van het 360 graden uitzicht te genieten. Als je op zoek bent naar meer dan een drankje zal een diner in het Sirocco restaurant je een prijzige doch onvergetelijke romantische ervaring bieden.

TIP: Ga om 18.00 uur naar dit uitkijkpunt maar niet eerder omdat ze om deze tijd opengaan. Zoek een plekje aan de rechterzijde van de bar om het meest wonderbaarlijke zicht op de gouden koepel en de Chao Phraya Rivier te krijgen. Je hoeft nu alleen nog maar te genieten van je drankje, te kijken naar de zonsondergang en een prachtige foto te maken van de horizon van Bangkok!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Silom Road 1055 | Openbaar vervoer: BTS Surasak Station | Website: http://www.lebua.com/sky-bar

Meer bezienswaardigheden in Bangkok

Bekijk alle bezienswaardigheden

Het Grand Palace

“Een monument dat je niet mag missen; het Grand Palace! Het complexe gebouw en de Tempel van de Smaragden Boeddha is de trots van het land. Het is het enige tempelcomplex in het land zonder monnik. Veel lokale boeddhisten komen naar deze tempel om eerbied te tonen aan de Smaragden Boeddha.”

Lumphini Park

“Bij de lokale bevolking is dit park geliefd om te sporten en te ontspannen. Het contrast van dit groene park met de betonjungle er omheen is opmerkelijk.”

Wat Saket en de Gouden Heuvel

“Er is een gezegde dat luidt; als je niet voldoende goede daden hebt verricht, zul je nooit de top van de Gouden Heuvel bereiken. Het is een heilige plaats, dicht bij de hemel.”