Bezienswaardigheden in Bangkok

Bang Krachao

“Adem de verse lucht van Bangkok in terwijl je wordt omringd door bomen in deze goed behouden ontsnapping aan de stad!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Bang Krachao is praktisch een eiland, ontstaan door de meanderende Chao Phraya River. Het is een groot groengebied in Samut Prakan, aan de overzijde van de rivier ter hoogte van Rama 3 road. Het is een fantastische bestemming om je terug te trekken uit de stad en een fietstocht te maken. Je kunt hier fietsen huren en een fietstour van een halve dag maken. Langs de tien kilometer lange fietsroute is het hoogtepunt Sri Nakhon Keun Khan Park. Dit gebied werd jarenlang door de wet beschermd als de groene long van Bangkok. Het lokale dorp met ouderwetse sfeer, de duizenden bomen en de vele vogelsoorten zijn de natuurlijk charme van Bang Krachao.

TIP: Ga in het weekend en neem de naburige Bang Nam Peung Drijvende Markt mee in je reisplan. Of breng een nacht door in de Bangkok Tree House, één van de weinige groene hotels aan de rivier in Bangkok.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Phetchahung Alley | Website: http://www.bangkoktreehouse.com/

Meer bezienswaardigheden in Bangkok

Bekijk alle bezienswaardigheden

Lumphini Park

“Bij de lokale bevolking is dit park geliefd om te sporten en te ontspannen. Het contrast van dit groene park met de betonjungle er omheen is opmerkelijk.”

Chatuchak weekend Markt

“Winkelen tot je erbij neervalt in één van de grootste en meest energieke markten ter wereld!”

Wat Arun

“Het uitzicht over de rivier vanaf het hoogtepunt van deze iconische toren is adembenemend. Wat Arun heeft een eigen charme waarmee het zich onderscheidt van andere bezienswaardigheden in de stad. Het is echt een fantastische historische plek om te bezoeken.”