Bezienswaardigheden in Bangkok

Bang Krachao

“Adem de verse lucht van Bangkok in terwijl je wordt omringd door bomen in deze goed behouden ontsnapping aan de stad!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Bang Krachao is praktisch een eiland, ontstaan door de meanderende Chao Phraya River. Het is een groot groengebied in Samut Prakan, aan de overzijde van de rivier ter hoogte van Rama 3 road. Het is een fantastische bestemming om je terug te trekken uit de stad en een fietstocht te maken. Je kunt hier fietsen huren en een fietstour van een halve dag maken. Langs de tien kilometer lange fietsroute is het hoogtepunt Sri Nakhon Keun Khan Park. Dit gebied werd jarenlang door de wet beschermd als de groene long van Bangkok. Het lokale dorp met ouderwetse sfeer, de duizenden bomen en de vele vogelsoorten zijn de natuurlijk charme van Bang Krachao.

TIP: Ga in het weekend en neem de naburige Bang Nam Peung Drijvende Markt mee in je reisplan. Of breng een nacht door in de Bangkok Tree House, één van de weinige groene hotels aan de rivier in Bangkok.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Phetchahung Alley | Website: http://www.bangkoktreehouse.com/

Meer bezienswaardigheden in Bangkok

Bekijk alle bezienswaardigheden

Vimanmek Mansion

“Bezoek dit enorme koninklijke verblijf en maak deel uit van een stukje historie. De prachtige architectuur en briljante verhalen achter elk meubelstuk, antiek en kunst in dit landhuis maakt een bezoek aan deze bezienswaardigheid een interessant dagje uit. ”

Wat Pho

“Wat Pho heeft meer te bieden dan het opmerkelijk grote beeld van de Liggende Boeddha; de prachtige architectuur met een combinatie van Chinese materialen, de legende van de reuzen van Wat Pho, en de traditioneel Thaise massageschool, om er maar enkele te noemen.”

Art in Paradise

“Maak foto’s terwijl je zelf onderdeel uitmaakt van de tentoonstelling. Het is een nieuwe en hippe manier om te genieten van museumkunst waarbij het grootste risico is om jezelf te verliezen en urenlang van het aanstekelijke plezier te genieten!”