Uitgaan in Bangkok

Route 66

“Feest de hele nacht door tussen de grote menigtes in de populairste nachtclub van Thailand. Route 66 heeft de beste bezoekers en staat garant voor een leuke en energieke nacht uit in Bangkok!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Route 66 is de legendarische nachtclub van Bangkok op de beroemde Royal City Avenue (RCA). De locatie is verdeeld in drie zones met verschillende muziekgenres. The Level heeft Dj's die alles draaien van Hiphop, Dance Pop en R&B. The Classic draait alles uit de jaren '70, Amerikaanse Soul en House. En The Novel heeft elke avond live bands. De toegang voor buitenlanders kost THB 300, maar je kunt daar binnen drankjes voor krijgen.

Voor een leuke avond uit is het aan te bevelen om binnen een tafel te bemachtigen door simpelweg whisky en mixers te bestellen. Het feest begint elke avond vanaf 20.00 uur en eindigt om 02.00 uur. Route 66 organiseert regelmatig grote feesten en evenementen, zoals met Nieuwjaar, Songkran en Halloween. Ga naar de website van de club om de agenda van Route 66 te bekijken.

TIP: Je mag niet naar binnen met een korte broek of sandalen. Neem, als je klaar bent met feesten, een portie gefrituurde kip met kleefrijst bij de kraampjes op straat, zoals velen locals doen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rama IX Soi 8 66 | Openbaar vervoer: MRT Rama 9 Station | Telefoon: +66 2 203 0407 | Website: http://www.route66club.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Scarlett Wine Bar & Restaurant

“Een perfect zicht op de horizon van de stad, een vakkundige selectie aan wijnen in een warme en elegante setting maken van Scarlett een perfecte plek om naartoe te gaan!”

WTF Bangkok

“Ga met je vrienden wat drinken en geniet tegelijkertijd van prachtige kunst. Klinkt dit vreemd? Niet bij WTF Bangkok!”

Red sky

“Ga naar deze deftige bar op het dak om de indrukwekkende zonsondergang en uitzicht over de stad te zien.”