Uitgaan in Bangkok

Funky Villa

“Hippe plek om te feesten in de chique wijk van Thonglor - Ekkamai. Het terras om te ontspannen en de dansvloer in de club is een succesvolle combinatie.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Funky Villa is meer dan een bar of club in het concurrerende nachtleven gebied van Thonglor - Ekkamai. Het interieur is geïnspireerd op de jaren '70 en oogt als een villa in een buitenwijk van de stad. Funky Villa is verdeeld in drie zones; een zone voor rokers, een terras om rustig te dineren en de danszaal binnen.

Deze plek is populair bij jong volwassenen en professionals. De gerechten en drankjes zijn scherp geprijsd gezien de hippe sfeer. Funky Villa bevindt zich op Thonglor 10 en je kan er elke dag feesten van 19.00 tot 02.00 uur. De bar grenst aan de Demo Pub, dus je kunt heen en weer gaan naar waar de muziek je het meest aanspreekt.

TIP: Het kledingvoorschrift is chique dus draag je beste jurk/outfit, want de feestgangers in Funky Villa houden van mode. Bezoek hun Facebook pagina om te zien of er optredens of speciale feesten op stapel staan.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Thonglor 10 225/9 | Openbaar vervoer: BTS Thonglor Station, BTS Ekkamai Station | Telefoon: +66 2 711 6970 | Website: https://www.facebook.com/funkyvillabkk/

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Octave Rooftop Lounge and Bar

“Octave is een degelijke, chique en zeer comfortabele lounge waar je Bangkok van boven kunt bekijken terwijl je een koud drankje nuttigt.”

Scarlett Wine Bar & Restaurant

“Een perfect zicht op de horizon van de stad, een vakkundige selectie aan wijnen in een warme en elegante setting maken van Scarlett een perfecte plek om naartoe te gaan!”

Viva Aviv The River

“Perfecte plek om te genieten van een luie zondagmiddag in een ontspannen sfeer met indrukwekkend uitzicht over de rivier!”