Uitgaan in Bangkok

Viva Aviv The River

“Perfecte plek om te genieten van een luie zondagmiddag in een ontspannen sfeer met indrukwekkend uitzicht over de rivier!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Dit café ligt aan de Chao Phraya Rivier. Er hangt een luchtige en vriendelijke sfeer, begeleid door swingende muziek. De open ruimte aan de rivier biedt een serene ambiance met constante bries waardoor je op zeer ontspannen wijze kunt genieten van het uitzicht op de rivier. De nadruk ligt hier op cocktails. Mina Passion is een cocktail vermengd met passiefruitsap die goed samengaat met hun varkensribben. Het vernieuwde drankmenu en de wisselende wijnlijsten zorgen ervoor dat je snel weer terug zult komen. Viva Aviv’s ligt in het River City Shopping Center bij de Sri Phraya Pier. Het is dagelijks geopend van 11.00 uur tot middernacht.

TIP: Vraag naar hun speciale of nieuwe drankjes. Ik adviseer verschillende cocktails te proeven met een basis van vers fruit. De chefs vernieuwen ook constant hun menu.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Thanon Yota Road 23 | Telefoon: +66 2 639 6305 | Website: http://www.vivaaviv.com/Home.html

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Route 66

“Feest de hele nacht door tussen de grote menigtes in de populairste nachtclub van Thailand. Route 66 heeft de beste bezoekers en staat garant voor een leuke en energieke nacht uit in Bangkok!”

Saxophone Pub & Restaurant

“Elk bezoek geeft je een optimale avond met Jazz en Blues muziek, uitgevoerd door de beste muzikanten in de stad.”

Funky Villa

“Hippe plek om te feesten in de chique wijk van Thonglor - Ekkamai. Het terras om te ontspannen en de dansvloer in de club is een succesvolle combinatie.”