Uitgaan in Bangkok

Red sky

“Ga naar deze deftige bar op het dak om de indrukwekkende zonsondergang en uitzicht over de stad te zien.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Ga naar de 55ste verdieping van het Centara Grand Hotel bij Central World. Red Sky is een chique stadsbistro met een wijn en martini bar waar je terecht kunt voor een uitstekende diner- en drankervaring. Het deel bij de bar biedt uitzicht op het centrum van Bangkok, het drukke verkeer op de Rajchaprasong kruising en het stadsgezicht. De bar heeft een lange lijst aan geïmporteerde champagnes en wijnen voor serieuze drinkers. Cocktail liefhebbers moeten absoluut hun kenmerkende drankje Passion fruit Martini proberen. Een net maar casual kledingvoorschrift geldt bij deze deftige bar. Red Sky bar is elke dag geopend vanaf 16.00 uur en het restaurant van 18.00 uur tot 23.30 uur.

TIP: Loop vanaf CTW naar de ingang van het hotel en neem de lift naar de hotel lobby op de 23ste verdieping, neem vervolgens een andere lift om naar de Red Sky Bar op de 55ste verdieping te gaan. Happy Hour, ofwel "2 halen 1 betalen", begint om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rajdamri Road 999/99 | Openbaar vervoer: BTS Siam Station, BTS Chidlom Station | Telefoon: +66 2 100 1234 | Website: http://www.centarahotelsresorts.com/redsky/

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Route 66

“Feest de hele nacht door tussen de grote menigtes in de populairste nachtclub van Thailand. Route 66 heeft de beste bezoekers en staat garant voor een leuke en energieke nacht uit in Bangkok!”

WTF Bangkok

“Ga met je vrienden wat drinken en geniet tegelijkertijd van prachtige kunst. Klinkt dit vreemd? Niet bij WTF Bangkok!”

Octave Rooftop Lounge and Bar

“Octave is een degelijke, chique en zeer comfortabele lounge waar je Bangkok van boven kunt bekijken terwijl je een koud drankje nuttigt.”