Uitgaan in Bangkok

WTF Bangkok

“Ga met je vrienden wat drinken en geniet tegelijkertijd van prachtige kunst. Klinkt dit vreemd? Niet bij WTF Bangkok!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Wonderful Thai Friendship ofwel WTF Bangkok is een bar, die hippe drankjes en interessante kunst combineert. De begane grond is omgebouwd tot een klein café, geïnspireerd op een Spaans café. Het is mooi ingericht met ambachtelijk gebouwd meubilair met rustige muziek op de achtergrond. Geniet van de Thaise tapas die perfect samengaan met de 28 soorten cocktails en geïmporteerde bieren.

De tweede, derde en vierde verdieping zijn gewijd aan kunst met een uitgesproken visie om de meest fantasierijke lokale en internationale artiesten te presenteren. WTF Bangkok ligt op Sukhumvit 51. Het is van dinsdag tot zondag geopend van 18.00 tot 01.00 uur.

TIP: Bestel een Mojito Con Cerveza! Een Mojito met Bacardi Superior Rum afgetopt met bier in plaats van frisdrank en je krijgt ook de rest van het bier. Proef de Bocadillo tapas, mini boterhammen met manchego kaas, pittige chorizo en gebakken kwarteleieren gegrild op een kleine pita. Houd er rekening mee dat WTF Bangkok alleen contant geld accepteert.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sukhumvit Soi 51 7 | Openbaar vervoer: BTS Thonglor Station | Telefoon: +66 2 662 6246 | Website: http://wtfbangkok.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Red sky

“Ga naar deze deftige bar op het dak om de indrukwekkende zonsondergang en uitzicht over de stad te zien.”

Funky Villa

“Hippe plek om te feesten in de chique wijk van Thonglor - Ekkamai. Het terras om te ontspannen en de dansvloer in de club is een succesvolle combinatie.”

Octave Rooftop Lounge and Bar

“Octave is een degelijke, chique en zeer comfortabele lounge waar je Bangkok van boven kunt bekijken terwijl je een koud drankje nuttigt.”