Uitgaan in Bangkok

Cheap Charlie's Bar

“Gezellige bar voor een koud biertje en drankjes tegen backpacker tarieven. Dit is een fantastische locatie om met vrienden af te spreken, snel een paar rondjes te doen om vervolgens ergens anders verder te feesten.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Van alle bars in Sukhumvit 11 is Cheap Charlie’s Bar waarschijnlijk de oudste en leukste plek om naartoe te gaan. De bar serveert al sinds 1983 koud en goedkoop bier. Het is een mooi aangekleed straatcafé in een kleine steeg waar allerlei types samenkomen voor een paar goedkope drankjes en daarna verder gaan naar het grote werk.

Je kunt deze bar gewoon niet voorbijlopen zonder de unieke decoraties en grote menigte, die hier elke avond behalve op zondag vanaf 17 uur rondhangt, te aanschouwen. Houd er rekening mee dat deze bar stipt om 22.45 uur sluit.

Helaas zal deze bar begin 2017 sluiten. 

 

TIP: Het kan hier op sommige avonden erg druk worden. Als je geen tafel of stoel kunt bemachtigen, ga dan binnen de gemarkeerde lijnen staan en laat andere voorbijgangers in de steeg passeren. Ze accepteren alleen contante betalingen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sukhumvit 11 | Openbaar vervoer: BTS Nana Station | Telefoon: +66 87 096 8444 | Website: http://www.cheapcharliesresort.com/bangkok/website.htm

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Scarlett Wine Bar & Restaurant

“Een perfect zicht op de horizon van de stad, een vakkundige selectie aan wijnen in een warme en elegante setting maken van Scarlett een perfecte plek om naartoe te gaan!”

Octave Rooftop Lounge and Bar

“Octave is een degelijke, chique en zeer comfortabele lounge waar je Bangkok van boven kunt bekijken terwijl je een koud drankje nuttigt.”

Red sky

“Ga naar deze deftige bar op het dak om de indrukwekkende zonsondergang en uitzicht over de stad te zien.”