Uitgaan in Bangkok

Octave Rooftop Lounge and Bar

“Octave is een degelijke, chique en zeer comfortabele lounge waar je Bangkok van boven kunt bekijken terwijl je een koud drankje nuttigt.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Deze hippe en tijdloze bar met terras bevindt zich op de 45ste verdieping van de Bangkok Marriott Sukhumvit. Deze locatie heeft een restaurant, privé eetruimte, bar en unieke lounge op het dak. Zijn elegante en verfijnde sfeer is geïnspireerd op de terrassen van appartementen in New York. Er zijn drie verdiepingen waarvan de eerste bestaat uit een lange balkon lounge met zicht over Bangkok.

De beste wijnen en cocktails worden hier geserveerd met Aziatische tapas. Ik kan de specialiteitscocktails Bangkok 57 (saffraan wodka met champagne) en Bloom over the Roof (mojito-achtig recept) van harte aanbevelen. Octave bar bevindt zich nabij BTS Thonglor station en is dagelijks geopend van 17.00 tot 02.00 uur.

TIP: Voor mij is het beste plekje de grote sofa in het lounge gedeelte op de eerste verdieping. Voor 19.00 uur geldt voor een aantal cocktails twee halen, één betalen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Viva Aviv The River

“Perfecte plek om te genieten van een luie zondagmiddag in een ontspannen sfeer met indrukwekkend uitzicht over de rivier!”

Route 66

“Feest de hele nacht door tussen de grote menigtes in de populairste nachtclub van Thailand. Route 66 heeft de beste bezoekers en staat garant voor een leuke en energieke nacht uit in Bangkok!”

Red sky

“Ga naar deze deftige bar op het dak om de indrukwekkende zonsondergang en uitzicht over de stad te zien.”