Uitgaan in Bangkok

Saxophone Pub & Restaurant

“Elk bezoek geeft je een optimale avond met Jazz en Blues muziek, uitgevoerd door de beste muzikanten in de stad.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Zonder twijfel één van de beste Jazz en Blues pubs in Thailand. Het Saxophone Pub & Restaurant opende in 1987 en heeft al vele positieve recensies ontvangen waaronder de "Best Pub in Thailand Award" van het Britse Metro Magazine, dus dat belooft wat.

Deze pub en restaurant heeft twee verdiepingen, met de bar, ruimte voor de band en dansvloer op de begane grond. De tweede verdieping is gewijd aan tafels in Japanse stijl waar je op comfortabele wijze kunt gaan liggen terwijl je luistert naar de ontspannende muziek en getuige bent van weer een perfect optreden van de band vanaf het balkon.

Naast de keur aan goede muziek serveert het restaurant ook heerlijke Thaise gerechten. Ik raad je de Gestoomde Garnaal in Kokos, Zeebaars met Zure Saus en Gegrild Varken met Limoen ten zeerste aan. De gerechten gaan perfect samen met één van de vele cocktails. Neem een van hun specialiteiten de Saxophone Dropper of de Mai Tai, als je geen keuze kunt maken.

TIP: Als je letterlijk de band wilt voelen spelen, kies dan voor een zitplaats aan de bar, maar voor een goed gesprek kun je beter boven plaatsnemen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Phayathai Road 3/8 | Openbaar vervoer: BTS Victory Monument Station | Telefoon: +66 2 246 5472 | Website: http://www.saxophonepub.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Funky Villa

“Hippe plek om te feesten in de chique wijk van Thonglor - Ekkamai. Het terras om te ontspannen en de dansvloer in de club is een succesvolle combinatie.”

Scarlett Wine Bar & Restaurant

“Een perfect zicht op de horizon van de stad, een vakkundige selectie aan wijnen in een warme en elegante setting maken van Scarlett een perfecte plek om naartoe te gaan!”

Red sky

“Ga naar deze deftige bar op het dak om de indrukwekkende zonsondergang en uitzicht over de stad te zien.”