Uitgaan in Bangkok

Amorosa bar

“Dit is dé plek om een drankje te drinken en de mooiste zonsondergang met uitzicht op Wat Arun, het icoon van Bangkok, te bekijken. ”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Op de bovenste verdieping van het Arun Residence boutique hotel is er de kleine maar gezellige Amorosa bar. Deze kleine bar op het dakterras staat precies tegenover Wat Arun (Tempel van Zonsondergang). Het is een wonderbaarlijke ervaring om hier te genieten van een drankje terwijl de zon ondergaat over de Chao Phraya Rivier met Wat Arun als de hoofdattractie.

De sfeer in Amorosa is ontspannen, er is geen kledingvoorschrift, en de prijs voor een drankje is redelijk. Een verdieping lager vind je een aangenaam restaurant, genaamd The Deck waar je kunt genieten van een maaltijd met hetzelfde uitzicht.

Arun Residence ligt nabij de Tha Tien pier, tegenover Wat Pho. De bar is geopend van maandag tot en met donderdag van 17.00 uur tot middernacht en sluit van vrijdag tot en met zondag om 01.00 uur.

TIP: De beste manier om hier te komen is door de Chao Phraya Express Boot naar de Tha Tien Pier te nemen en vervolgens richting Maharat Road naar Soi Pratoo Nok Yoong te lopen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Soi Pratoo Nok Yoong 6-38 | Telefoon: +66 2 221 9158 | Website: http://www.arunresidence.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Scarlett Wine Bar & Restaurant

“Een perfect zicht op de horizon van de stad, een vakkundige selectie aan wijnen in een warme en elegante setting maken van Scarlett een perfecte plek om naartoe te gaan!”

Funky Villa

“Hippe plek om te feesten in de chique wijk van Thonglor - Ekkamai. Het terras om te ontspannen en de dansvloer in de club is een succesvolle combinatie.”

Red sky

“Ga naar deze deftige bar op het dak om de indrukwekkende zonsondergang en uitzicht over de stad te zien.”