Uitgaan in Bangkok

Scarlett Wine Bar & Restaurant

“Een perfect zicht op de horizon van de stad, een vakkundige selectie aan wijnen in een warme en elegante setting maken van Scarlett een perfecte plek om naartoe te gaan!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Scarlett Wine Bar & Restaurant is een zusteronderneming van de prestigieuze Scarlett Beijing. Het ligt op de 37ste verdieping van het Pullman Bangkok Hotel G op Silom Road. De locatie wordt aan alle kanten omringd door glazen ramen. Het elegante ontwerp biedt een warme en ontspannen sfeer. Het is verdeeld in twee zones, een Frans restaurant en een Franse tapas en wijnbar. Er is een enorme wijnkelder nabij de ingang van de wijnbar en ze hebben een uitgebreid maar zeer selectieve wijnkaart. Het is een hemelse plek voor wijnliefhebbers. Deze locatie is dagelijks geopend van 18.00 tot 01.00 uur.

TIP: Het is één van de drukste locaties in de stad maar je kunt alleen voor het diner reserveren. Voor de bar moet je gewoon op tijd komen voor de beste zitplaatsen met uitzicht.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Silom Road 188 | Openbaar vervoer: BTS Chong Nonsi | Telefoon: +66 2 238 1991 | Website: https://www.facebook.com/scarlettwinebarbangkok

Meer uitgaansgelegenheden in Bangkok

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

WTF Bangkok

“Ga met je vrienden wat drinken en geniet tegelijkertijd van prachtige kunst. Klinkt dit vreemd? Niet bij WTF Bangkok!”

Route 66

“Feest de hele nacht door tussen de grote menigtes in de populairste nachtclub van Thailand. Route 66 heeft de beste bezoekers en staat garant voor een leuke en energieke nacht uit in Bangkok!”

Octave Rooftop Lounge and Bar

“Octave is een degelijke, chique en zeer comfortabele lounge waar je Bangkok van boven kunt bekijken terwijl je een koud drankje nuttigt.”