Winkelen in Bangkok

Central World Shopping Complex

“Deze plek heeft zoveel te bieden dat je hier met gemak de hele dag door kunt brengen zonder je te vervelen. Voor ons blijft het één van de populairste plaatsen om af te spreken met vrienden. ”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Central World (CTW) beweert de grootste lifestyle winkelbestemming in Bangkok te zijn en dat is ook zo! Deze plek heeft alles wat je maar kunt bedenken; hotelketens, kantoorgebouwen, twee winkelcentra aan elke zijde van het gebouw, een exclusief bioscoopcomplex, restaurants, ontmoetingsruimtes en meer! CTW maakt onderdeel uit van het Ratchaprasong winkeldistrict aan de Ratchaprasong kruising. Het is te bereiken via drie verschillende loopbruggen die gekoppeld zijn aan de BTS Siam en BTS Chidlom stations.

Dit winkelcomplex is verdeeld in vier zones:

  1. Zen Mega Store, de lifestyle trend megawinkel met veel kleding van Thaise ontwerpers en populaire merken bij het modebewuste winkelpubliek;
  2. Isetan, een Japanse warenhuisketen;
  3. Groove, de nieuwste locatie van dit complex voor een wine and dine-ervaring in Bangkok Hier vind je een keur aan bistro's, bars en ateliers om te ontdekken;
  4. CTW plaza gebied, met honderden winkels in alle categorieën en zo veel goede restaurants op de zesde en zevende verdieping. SF World Cinema vind je ook op de zevende verdieping net als het Thailand Knowledge Park (TK park), een bibliotheek en mediatheek voor educatieve doeleinden.

CTW is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, Groove van 10.00 tot 01.00 uur.

TIP: CTW biedt een toeristen privilege card met 5 tot 70% korting bij deelnemende winkels en restaurants en een BTW teruggave van 6%. Ga naar Horizon at Heaven Bangkok, op de 18-20ste verdieping van Zen, als je even wilt uitrusten tijdens het winkelen. Of ga nog hoger naar Red Sky, de bar op het dakterras van het Centara Grand hotel.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Ratchadamri Road 4 | Openbaar vervoer: BTS Skytrain Siam station and BTS skytrain Chidlom station | Website: http://www.centralworld.co.th/en/

Meer winkels in Bangkok

Bekijk alle winkels

Sampeng Markt

“Deze drukke markt, in een smalle steeg in Chinatown, is waar wij komen winkelen voor dameskleding, accessoires, schrijfwaren en andere zaken tegen ongelofelijk redelijke prijzen!”

Rod Fai Avondmarkt

“Winkelen en eten op deze enorme Vintage markt in Bangkok is een fantastische manier om te genieten van een heerlijk avondje uit van zonsondergang tot middernacht. Veel producten zijn lastig te vinden op andere markten of in winkelcentra.”

Siam Square

“Ga waar de lokale bewoners rondhangen, ga naar Siam Square! Het is één van mijn favoriete plaatsen om naar mensen te kijken, omdat veel jongeren hierheen komen om hun modebewuste creaties te vertonen.”