Winkelen in Bangkok

Siam Paragon

“Siam Paragon is het hoogtepunt van winkelhoofdstad Bangkok. Het biedt alle faciliteiten om zelfs de doorgewinterde winkelverslaafde te imponeren.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Dit winkelcentrum met tien verdiepingen heeft een ruim aanbod aan specialiteitswinkels en multinationale keukens, maar ook hoogwaardige entertainment faciliteiten. Bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van grote bioscoopzalen, een onderwater aquarium, bowling en karaoke, een expositieruimte, een Thaise kunstgalerij en een concertzaal voor opera.

Het gebied wordt opgedeeld door de winkels aan de noordelijke en zuidelijke zuilengalerij en het warenhuis. De volledige G verdieping is met diverse bekende restaurants, franchise restaurants, gourmet markten en eetzalen helemaal gewijd aan fijnproevers. 

Vanaf de M verdieping tot de vierde verdieping zijn er veel winkels die exclusieve merkkleding, sieraden, elektronica, muziekinstrumenten en audio apparatuur verkopen en er is een exotische superauto showroom. Op de vierde verdieping aan de noordzijde van het winkelcentrum vind je Exotique Thai met traditioneel Thaise kunsthandelaren die decoratief zijde en antiek verkopen. De vijfde verdieping is gewijd aan entertainment faciliteiten.

Wil je nog meer luxe? Dan zijn Central Embassy en Gaysorn perfecte bestemmingen. Central Embassy is onlangs geopend, ligt nabij het BTS station Ploenchit en is verbonden met Central Chidlom. Veel bekende luxe merken hebben hun flagship winkel in dit chique winkelcentrum geopend. Gaysorn Plaza, in het Ratchaprasong winkelgebied, staat daarentegen, onder het winkelpubliek van Bangkok, bekend om haar zeer selectieve en luxe winkelaanbod.

Siam Paragon ligt naast Siam CenterSiam Discovery en Central World. Het is strategisch gelegen op Rama 1 Road met een directe verbinding naar het BTS station Siam. Het winkelcentrum is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. De bevolking van Bangkok komt hier graag op hete dagen om wat rond te hangen, dus is het winkelcentrum vaak druk in het weekend.

TIP: Siam Paragon biedt een exclusieve kaart voor toeristen met 5% korting door het gehele winkelcentrum en 5 tot 70% korting bij aangesloten winkels in Siam Paragon, Siam Center, Siam Discovery en The Emporium. Daarnaast kunnen toeristen tot 6% BTW retour krijgen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rama 1 Road 991 | Openbaar vervoer: BTS Siam station | Telefoon: +66 2 610 8000 | Website: http://www.siamparagon.co.th/

Meer winkels in Bangkok

Bekijk alle winkels

Siam Square

“Ga waar de lokale bewoners rondhangen, ga naar Siam Square! Het is één van mijn favoriete plaatsen om naar mensen te kijken, omdat veel jongeren hierheen komen om hun modebewuste creaties te vertonen.”

Sampeng Markt

“Deze drukke markt, in een smalle steeg in Chinatown, is waar wij komen winkelen voor dameskleding, accessoires, schrijfwaren en andere zaken tegen ongelofelijk redelijke prijzen!”

Rod Fai Avondmarkt

“Winkelen en eten op deze enorme Vintage markt in Bangkok is een fantastische manier om te genieten van een heerlijk avondje uit van zonsondergang tot middernacht. Veel producten zijn lastig te vinden op andere markten of in winkelcentra.”