Winkelen in Bangkok

Siam Square

“Ga waar de lokale bewoners rondhangen, ga naar Siam Square! Het is één van mijn favoriete plaatsen om naar mensen te kijken, omdat veel jongeren hierheen komen om hun modebewuste creaties te vertonen.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Siam Square is altijd al de verzamelplaats voor jongeren in Bangkok geweest. Het is de plek waar veel modetrends en populaire culturen zijn ontstaan. Er zijn veel merkwinkels, designer kledingwinkels, bijscholing instituten, café's, restaurants en boekwinkels wat het een dynamisch gebied maakt. Deze plek komt tot leven gedurende de dag, met name na schooltijd en in het weekend.

Naast winkels heeft Siam Square veel restaurants en twee legendarische bioscopen, Scala en Lido die respectievelijk in 1976 en 1970 gebouwd werden. Scala is de oudste single screen bioscoop van Bangkok en is nog steeds geopend. Deze plek wordt veel gebruikt voor prijsuitreikingen in de entertainmentindustrie.

Siam Square heeft een strategische locatie met verbindingen naar andere winkelgebieden zoals Siam ParagonSiam CenterSiam Discovery en MBK Center. Het grenst ook aan BTS skytrain bij station Siam en ligt op loopafstand van Central WorldRatchaprasong Winkel District en Sukhumvit Road.

De meeste winkels in dit gebied zijn geopend vanaf 9.00 - 10.00 uur en sluiten rond 22.00 uur. Er is ook nog de Siam Square avondmarkt met kleding en accessoires. De avondmarkt is op straat te vinden, langs de BTS Skytrain station Siam, op dinsdag tot zondag van 18.00 tot 23.00 uur.

TIP: Siam Square heeft ook een winkelcentrum van drie verdiepingen met airconditioning genaamd Bonanza Mall. Het ligt tegenover MBK en heeft veel kraampjes. Het is populair bij studenten en tieners die op zoek zijn naar hippe kleding, accessoires en make-up voor lage prijzen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rama 1 Road | Openbaar vervoer: BTS Siam station

Meer winkels in Bangkok

Bekijk alle winkels

Rod Fai Avondmarkt

“Winkelen en eten op deze enorme Vintage markt in Bangkok is een fantastische manier om te genieten van een heerlijk avondje uit van zonsondergang tot middernacht. Veel producten zijn lastig te vinden op andere markten of in winkelcentra.”

Central World Shopping Complex

“Deze plek heeft zoveel te bieden dat je hier met gemak de hele dag door kunt brengen zonder je te vervelen. Voor ons blijft het één van de populairste plaatsen om af te spreken met vrienden. ”

Siam Paragon

“Siam Paragon is het hoogtepunt van winkelhoofdstad Bangkok. Het biedt alle faciliteiten om zelfs de doorgewinterde winkelverslaafde te imponeren.”