Winkelen in Bangkok

Rod Fai Avondmarkt

“Winkelen en eten op deze enorme Vintage markt in Bangkok is een fantastische manier om te genieten van een heerlijk avondje uit van zonsondergang tot middernacht. Veel producten zijn lastig te vinden op andere markten of in winkelcentra.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Rod Fai Avondmarkt ofwel Trein Avondmarkt is een open bazaar aan Srinakarin 51 Road, achter Seacon Square Srinakarin. De naam komt van zijn vorige locatie toen het naast het treinspoor achter de Chatuchak markt lag. Vanwege de uitbreiding van de BTS Skytrain moest het verhuizen.

Rod Fai markt is een enorme vintage stijl markt waar je vele soorten vintage kleding kunt vinden, maar ook souvenirs, antiek meubilair, vintage collecties en unieke accessoires voor thuis. En wees niet verrast als iemand zelfs klassieke auto´s verkoopt!

 Deze markt is verdeeld in drie zones:

  1. De markt zone heeft meer dan 2000 kraampjes met alles wat je maar kunt bedenken tegen redelijke prijzen en afdingen is mogelijk;
  2. De magazijn zone biedt een meer afgebakende selectie aan verkopers en verzamelaars;
  3. Rod’s Antiques is een soort fabriekspand waar je antieke en vintage objecten van vele plaatsen in de wereld kunt kopen.

De beste manier om bij de Rod Fai Markt te komen is met de taxi. Het ligt op 15 tot 30 minuten of zeven kilometer afstand van BTS Skytrain Punnawithi Station of Airport Rail Link Huamark station. Het is geopend van donderdag tot zondag van 17.00 tot 01.00 uur.

TIP: Je kunt het beste vroeg komen, rond 17.00 uur, want het verkeer in dit gebied is behoorlijk druk. De beste manier om deze markt te ervaren is door op je gemak rond te lopen met af en toe een pauze voor een versnapering.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Srinakarin 51 Road | Website: http://www.facebook.com/taradrodfi

Meer winkels in Bangkok

Bekijk alle winkels

Siam Square

“Ga waar de lokale bewoners rondhangen, ga naar Siam Square! Het is één van mijn favoriete plaatsen om naar mensen te kijken, omdat veel jongeren hierheen komen om hun modebewuste creaties te vertonen.”

Sampeng Markt

“Deze drukke markt, in een smalle steeg in Chinatown, is waar wij komen winkelen voor dameskleding, accessoires, schrijfwaren en andere zaken tegen ongelofelijk redelijke prijzen!”

Siam Paragon

“Siam Paragon is het hoogtepunt van winkelhoofdstad Bangkok. Het biedt alle faciliteiten om zelfs de doorgewinterde winkelverslaafde te imponeren.”