Winkelen in Bangkok

Sampeng Markt

“Deze drukke markt, in een smalle steeg in Chinatown, is waar wij komen winkelen voor dameskleding, accessoires, schrijfwaren en andere zaken tegen ongelofelijk redelijke prijzen!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Sampeng Markt is een open markt in een klein steegje genaamd Soi Wanit 1 en loopt parallel aan Yaowarat Road. Het bestaat al sinds het Rattanakosin tijdperk en staat bekend als shopbestemming voor zowel particuliere verkoop als groothandel. Je vindt hier diverse accessoires, schrijfwaren, kleding, schoenen, tassen, poppen, horloges, speelgoed en veel meer, tegen opvallend goede prijzen! De reguliere ochtendmarkt is elke dag geopend van 8.00 tot 18.00 uur en is meestal erg druk op nationale feestdagen en rond de middag.

De markt is zeer druk en de steeg behoorlijk nauw. Je moet hierdoor alert zijn als je geschreeuw hoort, dit is een waarschuwing dat je opzij moet, omdat er iemand met een duwkarretje langskomt. Helaas zijn er ook zakkenrollers actief op deze drukke plek. Houd je waardevolle bezittingen daarom altijd dicht bij je. Als je trek krijgt tijdens het winkelen hoef je je geen zorgen te maken, er zijn diverse eetkraampjes waar je uit kunt kiezen!

Sampeng Markt is ongeveer één kilometer lang en begint op Chakphet Road bij de Phahurat markt, gaat langs Chakkrawat en Ratchawong Road en eindigt uiteindelijk bij Yaowapanit Road

TIP: Sommige winkels bieden groothandelsprijzen als je minimaal 3 of 6 artikelen koopt. Vraag aan de eigenaar wat mogelijk is. Als je de markt verder in loopt, weg van de ingang of hoofdwegen, kun je dezelfde artikelen tegen veel lagere prijzen kopen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Soi Wanich 1, Yaowarat Road | Openbaar vervoer: MRT Hua Lumphong Station

Meer winkels in Bangkok

Bekijk alle winkels

Rod Fai Avondmarkt

“Winkelen en eten op deze enorme Vintage markt in Bangkok is een fantastische manier om te genieten van een heerlijk avondje uit van zonsondergang tot middernacht. Veel producten zijn lastig te vinden op andere markten of in winkelcentra.”

Siam Paragon

“Siam Paragon is het hoogtepunt van winkelhoofdstad Bangkok. Het biedt alle faciliteiten om zelfs de doorgewinterde winkelverslaafde te imponeren.”

Central World Shopping Complex

“Deze plek heeft zoveel te bieden dat je hier met gemak de hele dag door kunt brengen zonder je te vervelen. Voor ons blijft het één van de populairste plaatsen om af te spreken met vrienden. ”