Activiteiten in Bangkok

Bangkok Art & Culture Center (BACC)

“Ik neem vaak de gelegenheid om een uurtje of twee te ontsnappen aan de hectiek van Bangkok door rond te wandelen bij BACC, om inspiratie te zoeken en me te verliezen in de wereld van kunst.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Bij het Bangkok Art & Culture Center, een centrum voor moderne kunst, is kunst gratis voor iedereen die het kan waarderen. Dit mooie gebouw ligt op de hoek van de Phathumwan kruising, recht tegenover het MBK shopping complex.

Het centrum biedt 9 verdiepingen aan tentoonstellingen en optredens. Deze locatie biedt onderdak aan alle soorten kunst, design, muziek, film, voorstellingen, culturele en educatieve evenementen. BACC wil een ontmoetingsplek en plaats om te netwerken worden voor artiesten en het algemene publiek. Het centrum zet haar deuren open voor verbazingwekkende tentoonstellingen en variërende culturele evenementen die aansluiten bij de actuele trends in het dagelijkse leven. Een fijne plek om enkele uren door te brengen in Bangkok.

TIP: Bekijk de People's Gallery op de tweede verdieping. Hier zie je lokale en buitenlandse artiesten die hun werk willen tonen, ze kunnen hun portfolio insturen en een selectie wordt tentoongesteld.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rama 1 Road 939 | Openbaar vervoer: BTS National Stadium Station | Website: http://en.bacc.or.th/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”

Traditionele Thaise Massage

“Neem een Thaise massage als je in Bangkok bent, of het nu voor een voetmassage is of een complete traditionele Thaise lichaamsmassage. Je lichaam zal alle voordelen van stretchen, bloedsomloop en vermindering van stress ervaren. Je energie zal stijgen na een Thaise massage!”

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”