Activiteiten in Bangkok

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Ben je op zoek naar een spannende activiteit in Bangkok? Als je niet bang bent voor hoogtes, daag jezelf dan uit en ga rotsklimmen. Het is een leuke manier om fit en geconcentreerd te blijven. Je hebt geen ervaring nodig, je kunt alle uitrusting huren en het personeel zal je leren klimmen.

Er zijn enkele waanzinnige locaties in Bangkok. Rock Domain Climbing Gym biedt meer dan 1100 vierkante meter met alle soorten indoor klimmen. Deze locatie ligt in het Teo Hong gebouw op Bangna-Trad Road. Een dagpas kost THB 400 exclusief de huur van de uitrusting. Een andere optie is Urban Playground, een onderdeel van The Racquet Club, gelegen in het hart van Sukhumvit 49. Zonder lidmaatschap betaal je THB 525 voor een dagpas door de week en THB 625 in het weekend.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bangna-trad road 1780 | Openbaar vervoer: Public Bus or Taxi Service | Telefoon: +66 23994648 | Website: http://www.rockdomaingym.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”

Huis van Jim Thomson

“Het bekijken van de kostbare antiekverzamelingen van Jim Thomson leert je veel over de historie van Thailand.”

Lumpinee Boksstadion

“Voor liefhebbers van sport en in het bijzonder fans van Muay Thai is het bijwonen van een live gevecht een must!”