Activiteiten in Bangkok

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Ben je op zoek naar een spannende activiteit in Bangkok? Als je niet bang bent voor hoogtes, daag jezelf dan uit en ga rotsklimmen. Het is een leuke manier om fit en geconcentreerd te blijven. Je hebt geen ervaring nodig, je kunt alle uitrusting huren en het personeel zal je leren klimmen.

Er zijn enkele waanzinnige locaties in Bangkok. Rock Domain Climbing Gym biedt meer dan 1100 vierkante meter met alle soorten indoor klimmen. Deze locatie ligt in het Teo Hong gebouw op Bangna-Trad Road. Een dagpas kost THB 400 exclusief de huur van de uitrusting. Een andere optie is Urban Playground, een onderdeel van The Racquet Club, gelegen in het hart van Sukhumvit 49. Zonder lidmaatschap betaal je THB 525 voor een dagpas door de week en THB 625 in het weekend.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bangna-trad road 1780 | Openbaar vervoer: Public Bus or Taxi Service | Telefoon: +66 23994648 | Website: http://www.rockdomaingym.com/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Lumpinee Boksstadion

“Voor liefhebbers van sport en in het bijzonder fans van Muay Thai is het bijwonen van een live gevecht een must!”

Fietstocht door Bangkok

“Om Bangkok op een andere manier te beleven, pak je een tweewieler en baan je een weg door de verborgen paden van de stad om zo het heerlijkste eten en de verborgen bezienswaardigheden te ontdekken.”

Thaise kookles

“Er is geen betere manier om Thais te leren koken dan tijdens je reis naar Thailand! Neem een kookles, profiteer van alle ingrediënten die hier vers verkrijgbaar zijn en leer Thais koken van de beste koks.”