Activiteiten in Bangkok

KidZania

“Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat je kind later zal gaan doen? Bij KidZania ontdekken ze wellicht hun nieuwe droombaan via rollenspellen!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Werken betekent spelen als je KidZania bezoekt. Bangkok is een kleine stad waar kinderen de wereld van volwassenen kunnen ontdekken. Deze KidZania is één van de 18 locaties die er wereldwijd zijn. Kinderen kunnen spelen bij de vele locaties waaronder een sushi restaurant, televisiestudio, vliegveld, ziekenhuis, bank, brandweerstation, rechtbank en zelfs een autogarage. Elke locatie neemt ongeveer 20 minuten in beslag en kinderen verdienen geld om te investeren in onderwijs om de andere locaties te bereiken.

Naast het spelen met andere kinderen zullen ze ook leren over de verschillende beroepen en de waarde van geld. De andere faciliteiten bij KidZania zijn food shops, een peuterafdeling, babyverzorging, Urbano's school en een lounge voor ouders.

KidZania ligt op de vijfde verdieping van het Siam Paragon winkelcentrum.

TIP: Je krijgt korting door vooraf te boeken via de KidZania website. Bekijk ook hun website of Facebook pagina voor aankondigingen van speciale acties. Bij een aantal locaties kunnen spelers het eten meenemen van de culinaire school, het Japanse restaurant en de Burgertent als ze klaar zijn met die activiteit.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rama 1 Road 991/1 | Openbaar vervoer: BTS SIam Station | Website: http://bangkok.kidzania.com/en-us/

Meer activiteiten in Bangkok

Bekijk alle activiteiten

Fietstocht door Bangkok

“Om Bangkok op een andere manier te beleven, pak je een tweewieler en baan je een weg door de verborgen paden van de stad om zo het heerlijkste eten en de verborgen bezienswaardigheden te ontdekken.”

Rotsklimmen

“Maak van een gewone middag een leuke en actieve dag en daag jezelf uit door een indoor rotswand te beklimmen. ”

Suan Pakkard Paleis Museum

“Ontsnap aan de drukke stad, ontspan in een traditioneel Thais huis omgeven door een ruime tuin. Dit kleine museum biedt je een wandeling door de geschiedenis, in het drukke centrum van Bangkok.”